![]() |
''Sonsuz ve Ölümsüz Aşk Yoktur'' |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() ''Sonsuz ve Ölümsüz Aşk Yoktur''Ama o ses ![]() ![]() ![]() o aşkın beni çağıran sesi yok mu? Tıkayamıyorum kulaklarımı artık ![]() "Bulduğumda yaşayacağım bu sefer" kararlılığı ile koşuyorum hep ![]() Düşüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() En ufak bir sendelemede hemen yeni bir arayışa itiliyor yüreğim, sonra bir yeni arayışa daha, sonra bir yenisine daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu öyle bir kısırdöngü ki, aynı anda çoğul sevdalar esiyor yüreğime; eşzamanlı aşklar yaşıyorum ![]() ![]() Fırtınayı bekleyen ben, yetinmeye çalışıyorum rüzgârlarla ![]() ![]() Üstelik çoğu rüzgâr bile değil ve aslında ben çoğunu en baştan anlıyorum, kendimi kandırıyorum ![]() ![]() Ama gene de atıyorum aşkın ılık esen rüzgârlarına kendimi ![]() Sonu başından belli yarım yamalak sevdalar yaşıyorum ![]() Her yamalı aşktan sonra daha fazla artıyor açlığım, daha fazla artıyor kana kana içme ihtiyacım ![]() ![]() Ve ben, her defasında; daha da üşüyen bir yürekle başbaşa kalıyorum, daha da yalnız bir yürekle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|