![]() |
Üstü Kapalı Cümleler ! |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Üstü Kapalı Cümleler !KADINLAR : İhtiyacımız var ![]() Ne istiyorsan onu yap ![]() Konuşmaya ihtiyacım var ![]() Konuşmaya ihtiyacım var ![]() Sinirli değilim ![]() Romantik olup da şu ışığı söndürür müsün? (SARKAN YERLERİM VAR DA !) Bu mutfak cok kullanışsız ![]() Yeni gece ayakkabısına ihtiyacım var ![]() Beni seviyor musun? (PAHALI BİR ŞEYLER İSTEMEK ÜZEREYİM) Beni ne kadar seviyorsun? (BUGÜN BİR HALT KARIŞTIRDIM) Bir dakika içinde hazırım sevgilim ![]() Popom biraz büyük mü? (BANA GÜZELSIN DE) Bir iletiiim problemimiz var ![]() Hayır bağırmıyorum ![]() ERKEKLER : Karnım aç (KARNIM AÇ) Uykum var ![]() Yorgunum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Üstü Kapalı Cümleler ! |
![]() |
![]() |
#2 |
efobedo
|
![]() Cevap : Üstü Kapalı Cümleler !daha küçüğüm anlamadım yaf:)
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Üstü Kapalı Cümleler ! |
![]() |
![]() |
#3 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Üstü Kapalı Cümleler !Romantik olup da şu ışığı söndürür müsün? (SARKAN YERLERİM VAR DA !) ERKEKLER : Karnım aç (KARNIM AÇ) Uykum var ![]() Yorgunum ![]() ![]() ![]() ![]()
|