Bir Sene Daha Yitirmiş Ömrüm. |
|
|
#1 |
|
mate
|
Bir Sene Daha Yitirmiş Ömrüm.Geçilmiş yollara ağıtlar yakma vaktindeyim ]
Tam da şimdilerden gelip geçeceğim ![]() ![]() Geleceğim, geçmişime el açmış dilenmekte ![]() Dillenmekte geride bıraktığım 25 derin ayak izi ![]() ![]() ![]() Bir sessiz sızı /biraz tatlı, az acı ![]() Candamarlarımda yüklendiklerimin bıraktığı anı, Kandamarlarımdaki deliliği çok olmuş ezeli! Sessizliğim kuşkumla bezeli ![]() ![]() ![]() Aylardan aralık! ![]() ![]() ![]() Kışın en acımasız en hoyrat ayında Zamanım aralık ![]() ![]() ![]() Hüznüm ruhumda gözyaşımdan çoktan geçmiş ![]() 26 ayak izimin bedeli ne olacak?Neleri yenip, Hangi yeni yara ile kaçacak? Düşüncelerime yaren kalbimde dikenli sarmaşık Aklım karmakarışık ![]() ![]() ![]() Ey Ömrüm! Durma! Geç geçebileceklerinden ![]() Yazılmışı oynar, yalana veda ederim ![]() Düz yolda eğri adımlara da gülerim ![]() Her yeni yaştan hızla geçerim ;) Aralık/2007 ~~(mate) |
|
Cevap : Bir Sene Daha Yitirmiş Ömrüm. |
|
|
#2 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Bir Sene Daha Yitirmiş Ömrüm.emeğine ve yüreğine sağlık gerçekten çok güzeldi paylaşım için teşekkürler
|
|
#3 |
|
bbk
|
Cevap : Bir Sene Daha Yitirmiş Ömrüm.şu an ayaktayım ve alkışlıyorum :D aslında bu şiirin epik yapısında biraz bozukluk var gibi dizeler arası iletişim eksikliğide yok değil hani ve ayrıca monoton birde yapıya sahib olduğu gözümden kaçmadı :):))))))))))))şaka tabi:) yürekten gelen her ses taktir edilmeyi hak eder
Cevap : Bir Sene Daha Yitirmiş Ömrüm. |
|
|
#4 |
|
mate
|
Cevap : Bir Sene Daha Yitirmiş Ömrüm.:D teveccühünüz efendim :38: ![]() Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar ![]() ![]() Doğum günümde yazdım ama bazı yerlerde kopıukluk olduğu cidden doğru benimde oturtamadığım yerleri var Şehr-i Hüzünle kıyaslarsak arada uçurumlar var :D
|
|
|
|