Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bıraktı, sigarayı

Atatürk Sigarayı Nasıl Bıraktı?

Eski 12-12-2007   #1
mate

Atatürk Sigarayı Nasıl Bıraktı?

Atatürk'ü birçok resimde elinde sigarayla görürüz Artık o da sigarayı bıraktı Nasıl mı?

Sigaraya karşı duyarlılığıyla bilinen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 2008 yılı için hazırlattığı takvimde, Atatürk’e sigarayı rötuşla bıraktırdı

Bakanlığın ’Atatürk 2008’ takviminde, Unesco Dünya Mirası Listesi’ne giren İstanbul’un tarihi alanları, Hititlilerin Başkenti Hattuşaş, Safranbolu Divriği Ulu Cami ve Şifahanesi, Nemrut Dağı, Ksanthos-Letoon, Truva, Kapadokya ve Pamukkale fonları önünde, Ulu Önder’in değişik pozları kullanıldı Bu dokuz kültür miraslarına ilaveten takvime, üç büyük şehir Ankara, İstanbul ve İzmir’den de birer fotoğraf konuldu

ELEŞTİRİYİ ÜSTLENDİ

Dürbünle gözlem yaptığı, elinde kahvesiyle görüldüğü, smokin giydiği fotoğraflarda, Ulu Önder’in parmakları arasındaki sigaralar, bilgisayarda silindi Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ahmet Arı, ’Sigarasız Atatürk’ fikrinin Bakan Günay’a ait olduğunu, bazı bürokratların "Tepki gelebilir" uyarısı üzerine de bakanın, "Eleştiriler bana gelsin, ben üstleniyorum" dediğini kaydetti Arı, "Bakan bey, sigaraların çıkarılmasını istedi Bu konuda da bir hassasiyet olduğu anlaşılsın istedik" dedi

Kaynak: Hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com