![]() |
Kredi Kartına 8 Taksitte Cebir! |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Kredi Kartına 8 Taksitte Cebir!![]() ![]() ![]() ![]() Ek kazanç amacıyla özel ders veren bazı öğretmenlerin, ücret tahsilatında işyerlerinden temin ettikleri pos makinalarını kullandıkları ortaya çıktı ![]() ![]() Bu davranış ahlaki değil Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özel derse kredi kartıyla tahsilat Ek kazanç sağlamak için kolları sıvayan öğretmenlerin özel ders ücretlerini “pos cihazından” kredi kartıyla tahsilata başlamaları, rezaletin büyüklüğünü ortaya koydu ![]() Düşük maaştan yakınan ve ek kazanç amacıyla özel ders veren bazı öğretmenlerin, ücret tahsilatı için başvurdukları yöntem, bu işin nasıl raydan çıktığını gözler önüne serdi ![]() ![]() ![]() ![]() Çalışma ilkesine aykırı Boğa, ilköğretime başlayan bir milyon öğrencinin ancak yüzde 15’inin üniversiteye gitme imkanı bulduğunu ifade ederek, ortaya çıkan öğrenim eksikliklerini tamamlamanın tek yolunun ’özel dershaneler’ olmaması gerektiğinin bilinen bir gerçek olduğunu söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ödeme sıkıntısı çeken velilerin kredi kartıyla tahsilat koşullarına uyum sağlamaya çalıştıkları belirtildi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kredi Kartına 8 Taksitte Cebir! |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Cevap : Kredi Kartına 8 Taksitte Cebir!Bu da ne ki aynı sistem aynı yöntemlerle biz daha çok şaşıracağız gibi geliyor bana :( |
![]() |
![]() |
|