Öğrendim Ki... Size Anlatmak İçin... |
|
|
#1 |
|
RaHaTSiZ
|
Öğrendim Ki... Size Anlatmak İçin...Öğrendim ki ![]() ![]() Güveni geliştirmek yıllar alıyor, yıkmak bir dakika![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Hayatında nelere sahip olduğun değil kiminle olduğun önemli![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün, ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Kendini en iyilerle kıyaslamak değil, kendi en iyinle kıyaslamak sonuç getirir![]() Öğrendim ki ![]() ![]() İnsanların başına ne geldiği değil, o durumda ne yaptıkları önemli![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Ne kadar küçük dilimlersen dilimle her işin iki yüzü var![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Olmak istediğim insan olabilmem çok vakit alıyor![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Karşılık vermek, düşünmekten çok daha basit![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Bütün sevdiklerinle iyi ayrılman gerek, hangisi son gorüşme olacak bilemiyorsun![]() Öğrendim ki ![]() ![]() "Bittim" dediğin andan itibaren pilinin bitmesine daha çok var![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder Öğrendim ki ![]() ![]() Kahraman dediğimiz insanlar bir şey yapılması gerektiğinde, yapılması gerekeni şartlar ne olursa olsun yapanlardır![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Affetmeyi ögrenmek deneyerek oluyor![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Bazı insanlar sizi çok seviyor ama, bunu nasıl göstereceğini bilemiyor![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Ne kadar ilgi ve ihtimam gösterseniz, bazıları hiç karşılık vermiyor![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Para ucuz bir başarı![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Düştüğün anda seni tekmeleyeceğini düşündüklerinden bazıları kaldırmak için elini uzatır![]() Öğrendim ki ![]() ![]() İki insan aynı şeye bakıp tamamen farklı şeyler görebilir![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Her şartta kendisiyle dürüst kalanlar daha uzun yol yürüyor![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Hiç tanımadığın insanlar, iki saat icinde, senin hayatını değiştirebilir![]() Öğrendim ki ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarda asılı diplomalar insanı insan yapmaya yetmez![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Karşındakini kırmamak ve inançlarını savunmak arasında çizginin nereden geçtiğini bulmak zor![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Ne kadar yakın olursa olsunlar en iyi arkadaşlar da ara sıra üzebilir Onları da affetmek gerekir![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Bazen başkalarını affetmek yetmiyor Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Şartlar ve olaylar, kim olduğumuzu etkilemiş olabilir Ama ne olduğumuzdan kendimiz sorumluyuz![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Her problem kendi içinde bir fırsat saklar Ve problem, fırsatın yanında cüce kalır![]() Öğrendim ki ![]() ![]() Allah(cc)ın yolundaymış gibi görünmek kolay ama olmak çok zor![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Öğrendim Ki... Size Anlatmak İçin... |
|
|
#2 |
|
m_r_b
|
Cevap : Öğrendim Ki... Size Anlatmak İçin...Öğrendim ki ![]() ![]() "Bittim" dediğin andan itibaren pilinin bitmesine daha çok var
|
|
#3 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Öğrendim Ki... Size Anlatmak İçin...Gerçekten çok güzel olmuş ![]() ![]() paylaşım için tşklr ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]()
|