Ayrılık Sonrası |
|
|
#1 |
|
pesimistt
|
Ayrılık Sonrasıgidiyorsun demi bakmadan arkana, ardında bıraktklarına, ardında kalanlar var ya, alışamadılar sensiz yaşamaya, bir bn bir de kalbim war, giderken yıktığın enkazın altında ![]() dokunma bana!! hala bana verdiğin hasarla kıvranıyorm baksana ![]() ![]() bir bana bak bir de geçen zamana, ama nolur gözlerime bakma, her damla gözyaşımda kan damlıyor adeta, bir de sen kalbimden akanlara baksana ![]() ![]() nefes alamıyorum tıkandım sanıyorum ama, hala yaşıyorum bu boşlukta ![]() çağırsam gelir misn beni kurtarmaya, geç kalma yoksa ölürüm sensiz bu boşlukta!! beni arar mısn ölmeden önce son bi defa, bu kadar bekleyip daha fazla canımı yakma, yaşadığımız o kadar güzel şeyler varki aslında, ama şimdi yanımda yoksun ne fayda, artk nokta koymalıyım dönüp bakmamalıyım arkama ![]() ![]() zamnla alışırsın diyorlar yokluğuna, başkasının tılsımına kapılınca, unutursun diyorlar bana, o kadar kolay değil ama ![]() ![]() aslında alıştm yalnızlığa, ama o gözlerin warya, düşürüyor bni tekrar tekrar tuzağa, ama bitmiş işte ne fayda ![]() ![]() !!
|
|
|
|
#2 |
|
TEMUR38
|
alışamadılar sensiz yaşamaya,ama bitmiş işte ne fayda ![]() ![]() !! AMA BİTMİŞ İŞTE NE FAYDA :'(( GÜSEL OLMUŞ PESİMİSTT PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER DEVAMINI BEKLİYORUM!!
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
|
|
#4 |
|
Ergenekon
|
Son zamanlarda okuduğum en güzel şiirdi Tema öylesine sağlam işlenmiş ki, kurgu kusursuz, hiç düşme yok, vurgular o kadar sağlam Duygular anlatılması gerektiği gibi hiç abartıya kaçmadan mükemmel ifade edilmiş![]() Ama yukarıya çıkardığım kelimelerin anlamsızlığı ve özensizliği nerdeyse bu mükemmel şiirden nefret ettirecekti beni ![]() Bir an düşünün tüm zamanların en güzel tablosuna sahipsiniz, ama birden üzerine mürekkep damlıyor,tablo eski güzelliğini ve değerini koruyabilir mi, siz mürekkep lekeli o tabloya bakarken eski hazzı duyabilir misiniz?Teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
pesimistt
|
vermek istediğin msjı aldm tşk ederm bundan sonra elimden geldiğince dikkat ederm yine de tşk ederm ![]() bundan sonraki şiirlerimde çoook dikkat edicem :)
|
|
Cevap : Ayrılık Sonrası |
|
|
#6 |
|
mertdk
|
Cevap : Ayrılık Sonrasıumarim herzaman aglayabilirsin pesimistt, umarim herzaman gulebilirsin ![]() ![]() asil kotu olan bu duygulari yitirmemiz hayat herzaman farkli turlu cikar karsimiza umarim iyi yonleriyle cikar senin karsina, hep gulersin, ama nasil cikarsa ciksin duygularini koreltmesin ![]() herzaman gulmekte koreltebilir bazi duygulari ![]() ![]() yasadiklarini birer tecrube olarak gorebilirsen hayat birdaha ciktigi zaman karsina daha guclu durursun ama duygularimiz koreldigi zaman hayatta bizde o zaman bitmis oluruz ![]() aci hissettmedigimiz zaman olay bitmistir yani , anladin sen onu :) siirlerin cok icten cok samimi, mutlu siirlerini de okuruz insallah ![]() ![]() (varsa eger kusura bakma, henuz gormedim)
|
|
#7 |
|
pesimistt
|
Cevap : Ayrılık SonrasıtşkLer mertdk :)) umarm okursunuz :) |
|
Cevap : Ayrılık Sonrası |
|
|
#8 |
|
harbi
|
Cevap : Ayrılık Sonrasıyazdığım cevab görünmüyor:) forumda yine hata oluştu galiba tekrarlıym bari :Den güzel yazılar insanın kendini zorlamadan içinden gelenleri yazmasıyla oluşur bence tabbi onları kaleme dökmek içinde koskocaman bi yürek lazım yüreğine sağlık pesimist |
|
|
|