Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıkmaz, kalbimde, sokaksın

Çıkmaz Bir Sokaksın Kalbimde

Eski 12-10-2007   #1
gülgüzeli
icon111

Çıkmaz Bir Sokaksın Kalbimde

Adı: siyahadair42wnhk0rt4[1].jpg Görüntülenme: 5 Boyut: 77.8 KB
Vicdan, kadrolu bir çalışan değilmiş senin bünyende Merhamet, olmayan bir kavranmış Biliyorum, gizli haz duyuyorsun, böyle etrafımda dolaştıkça İçten içe mutlu oluyorsun değil mi, yokmuş gibi davranıp arada bir dokundukça

Ne konuşuyorsun olup biten hakkında ne de susuyorsun sensiz geçen günlerim boyunca

Özlemek artık başka bir hal aldı içimde, özlemek kelimesi az geliyor gün geçtikçe

Nefret, artık şekil değiştirdi içimde, nefret kelimesi az geliyor seni özledikçe

Sadece senden değil, kendimden de nefret ediyorum kalbim seni istedikçe,

Sadece seni değil, kendimi de özlüyorum senden ayrı günlerim geçince

Çıkmaz bir sokaksın kalbimde, senden kaçarken sığındığım, artık ne bir geri dönüşüm var ne de bir kaçışım

Senden uzaklaştıkça kaybettiğim cennetim oluyorsun, bana yaklaştıkça kaçamadığım cehennemim

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com