![]() |
Meleğin Aglıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Meleğin AglıyorGece laciverte akıyor o avcuna yıldız koyduğun meleğin ağlıyor ![]() Artık yıldızımız yok bizim sende yoksun bende yokum ![]() Keşke kendimiz için yaşayabilseydik heran ![]() Onlar alsalardı dünyalarını başlarına çalsalardı keşke biz olabilseydik gitseydik sonrasında yok yok ![]() Bu kadarını istemeye hakkım yok ne sana kızıyorum ne de o ele avuca sığmayan bana ![]() Benim isyanım kendime bir an yaşıyorum sandım ve çok oldu avuçlarına bırakalı özgürlüğümü affet sevdim ![]() ![]() Şimdi yenik düştüm boylu boyuna çaresiz kaldım beni tek bıraktın olmadı daha fazla dayanamadı bu yürek sen ve ben kavramlarına ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim tapınağım tek düşüm ölümsüzlüğüm herşeyim ![]() Ne kadar dayanır bilmiyorum ufacık yüreğim sensizliğe ki yaşamak sensizlikte yaşıyorsam bilki bu batası uzak şehirde senin nefesini buluyor senin nefesini öpüyor senin nefesini içime çekiyor olmamdır ![]() Biliyorum artık yıldızımız yok bizim , hani içinde biz olan yıldızımız , MELEĞİ ağlıyor MELEĞİN üşüyor, MELEĞİN utanıyor ki avuçlarından düşürürken yıldızımızı, kimin düşünü gerçekleştirdi bilmiyorum ama ben artık kayan yıldızlarda dilek tutmuyorum ![]() ![]() ![]()
|