![]() |
Aşığım Diyenlere İbretlik Bir Hikaye! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Aşığım Diyenlere İbretlik Bir Hikaye!Karımı 1998 in sonbaharında kaybettim ![]() ![]() ![]() ![]() Karim, her evlilik yıldönümümüzde ikimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatımızın gölgeleri" derdi ![]() ![]() ![]() 97'in bir gecesinde onu aldattım ![]() ![]() ![]() Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: "Biliyorum" dedi ![]() İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sanırım "Arkasına bak" yazmaya filan niyetlenmişti ![]() ![]() ![]() ![]() İnanabiliyor musunuz, her birinin arkasından bir mektup çıktı! Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı ![]() 1997'deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı ![]() "14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı/ Söylemene gerek yok, biliyorum ![]() ![]() ![]() 2002'deyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Aşığım Diyenlere İbretlik Bir Hikaye! |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Aşığım Diyenlere İbretlik Bir Hikaye!Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir ![]() ![]() ![]() çok güsel ve gerçekten ibretlik bi hikaye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Aşığım Diyenlere İbretlik Bir Hikaye! |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Aşığım Diyenlere İbretlik Bir Hikaye!bencede:)ben teşekkür edrim:icongulucukk: |
![]() |
![]() |
|