![]() |
Miniklerden Evlilik Yorumları! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Miniklerden Evlilik Yorumları!KİMİNLE EVLENECEGİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ? "Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştır ![]() takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar ![]() ![]() - EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI? "Yaşla ilgisi yok, evlenmek için (!YASAK KELİME!) olmak yeter" Ali, 6 yaşında (bizden akıllı) - ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDİR? "İkisi de, baska çocuk istemez ![]() ![]() - BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR? "Biriyle çıkmak çok eğlenceli ![]() ![]() dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlar ![]() yaşında ![]() "İlk randevuda birbirlerine yalan söylerler ![]() buluşmak isteyecek kadar ilginç olmalı" Metin, 10 yaşında (sizce ?) - İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN? "Eve gidip ölü taklidi yaparım ![]() öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim" Hüseyin, 9 yaşında ![]() - BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOGRUDUR? "Çok parası varsa ![]() mü?) "Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları boşver" Cüneyt, 7 yaşında (delikanli çocuk) "Ben öpmem ![]() ugraşamam" ![]() - EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU? "Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu" ![]() zekice) - BIR EVLİLİĞİ, SONSUZA KADAR SÜRDÜRMEK İÇİN NE GEREKİR? "Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir" Hasan, 10 yaşında (herhalde en dogru yorum buydu!!)
![]() |
Cevap : Miniklerden Evlilik Yorumları! |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() Cevap : Miniklerden Evlilik Yorumları!tuttum yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Miniklerden Evlilik Yorumları! |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Miniklerden Evlilik Yorumları!Ben teşekkür edeim vaktini ayırıp okuduğun için:) |
![]() |
![]() |
|