![]() |
Sesizliğin Boşuluğu |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Sesizliğin Boşuluğu![]() üşüyorum sensizliğin karanlığında özlüyorum hiç bir zaman benim olmayan seni özlüyorum bakamadığım gözlerini,tutamadığım ellerini ![]() ![]() ![]() korkuyorum ![]() ![]() ![]() ah!bide bilebilsem neyden korktuğumu varlığından mı,yokluğundan mı,aşkından mı ama artık tıpkı sonsuzluk gibisin bana hiç bir zamn sonu gelmeyecek sensiz bir boşluk şimdi ise boğuluyorum sensizliğin boşlugunda ![]() ![]() ![]() BUKETTT |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sesizliğin Boşuluğu |
![]() |
![]() |
#2 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Sesizliğin BoşuluğuÇoook güzel olmuş ![]() ![]() Emeğine sağlık Buketcimm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() Cevap : Sesizliğin Boşuluğusağol cnm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Sesizliğin Boşuluğuaslında hiç olmayan birisi hayalet gibi ![]() ![]() ![]() kendi beyninde oluştırduğun ve üstünede onun görünüşünü geçirdiğin bi düş bu şiir böle bişi bence çok güzel buket yüreğine sağlık canım
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bukettt
|
![]() Cevap : Sesizliğin Boşuluğuanladım ben onu:sm_sigh:hemde çok iyi anladım ![]() ![]() beğendiğine seindim bbk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
yosun_26
|
![]() Cevap : Sesizliğin Boşuluğubuketcim tebrikler canım yazıların cidden çok etkileyici oluyo kalemin güçlü senden yeni bi sürü şiir ve yazı bekliorum :sm_wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bukettt
|
![]() Cevap : Sesizliğin Boşuluğubeğendiğine sevindim yosun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |