Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
damla, düşlerime, düşme, olup, olur, yaş

Düşlerime Bir Damla Yaş Olup Düşme Ne OLur!!

Eski 12-02-2007   #1
rock_alltime

Düşlerime Bir Damla Yaş Olup Düşme Ne OLur!!

Sen! Bilemezsin beni…
Biçare olup peşinden koşarak, "Beni Affet!", diyeceğimi düşündün… Ve beni bekliyordun şu herkesin geldiği, ama benim olmadığım şehirdeki küçük evinizin merdivenlerinde…

Yollarımı gözlüyor, "gelecek" diyordun…

Y A N I L D I N !…
Hatayı yapan, ihanetin bedeline mahkümdur İzin vermiyorum sana Hak etmiyorsun beni, yasakladım kendimi sana Ve sen yine bekleyeceksin "belki bir umut" diye…
Yine gelmeyeceğim!
Ağrılarla kalsam da, sonuç ortada Seni düşünmüyorum artık ve emin olmalısın ki bu yazdığım da sana SON MEKTUBUM…
Belki yine duygularına esir düşüp telefona sarılacaksın… Beni arayacaksın, HAYIR!…
Sakın yapma Düşünmüyorum ve düşünmekte istemiyorum ihanetini…
Affetmeyi denedim inan… Ama olmadı yalanlar içinde garip bir sevda! Ağla şimdi haline…
Ne kadar kırgınsan bana eskilerin yaşanmışlığı hatrına özür dilerim senden…
Uzun uzun yazardım sana…
Şimdi bir kaç cümleyi bile zor toparlıyorum…
…Senin de aynı fikirde olmanı, beni ve duygularımı anlayıp artık düşücelerimen çıkmanı istiyorum… "BİZ" diye birşey olmamalı artık… Sadece yolları ayrılan iki yürek…
İstemiyorum seni…
İsteklerimi de erteledim yarınları olmayan günlerime…
Hayat kazanılmış bir zafer görünüyor insanlara… O zaferde kaybeden benim… Seni istemekle beraber, imkansızı kabullenmeye çalıştım…
Yalanlarına, sahteliğine kandım…
Ve bu yüzden seni isteklerimden çıkardım… Ulaşamadım sana… Kayıp şehirlerin diyarına sürükledin beni… Yaram sızladı, kanıyor!

!!ALINTIDIR!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Düşlerime Bir Damla Yaş Olup Düşme Ne OLur!!

Eski 12-02-2007   #2
gulhan

Cevap : Düşlerime Bir Damla Yaş Olup Düşme Ne OLur!!

Uzun uzun yazardım sana…
Şimdi bir kaç cümleyi bile zor toparlıyorum

süper ötesi emegıne sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com