![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
bessraa
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EMEGE SAYGI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
punisher
|
![]() Alıntı:
Ama benden delil istedin onuda en kısa zamanda veririm zaten ben yeni üye oldugumdan konuları yeni görüyorum gerektigi yerde tatmin edici belgeler göstericem kusuruma bakmazsınız umarım
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
punisher
|
![]() HACERÜ’L- ESVED Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bediüzzaman Hazretleri ise “Bir vakit iyyake na’budu ve iyyake nestain (Ancak Sana kulluk eder, ancak Sen’den yardım isteriz)deki birinci çoğul şahıstan nun harfini düşündüm ve birinci tekil şahıstan "Na'büdü" (kulluk ederiz) sîgasına intikalin sebebini kalbim aradı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabe, Huzaalıların eline geçtikten sonra, Hacer-i Esved, onların rakibi olan Cürhümlüler tarafından kaçırılıp sonradan Huzaa kabilesi tarafından yeniden ele geçirilerek tekrar yerine konulmuştur ![]() ![]() ![]() Hacer-i Esved, muhtelif zamanlardaki yangınlarda kırılmıştır ![]() ![]() ![]() Rivayete göre Hacer-i Esved kıyamet gününde Kabeyi tavaf edenlere şahit olacağından bunu aşk ile yapmak gerekir ![]() ![]() ![]() Miraç nasıl oldu? Miraç, Receb ayının 27 ![]() ![]() Peygamber Aleyhissalâtü Vesselam Mescid-i Haramdan (Mekke'den), Mescid-i Aksâ'ya (Kudüs'e) ata benzer beyaz bir Cennet bineği olan Burak ile geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir rivayette Hz ![]() ![]() ![]() Semanın bütün tabakalarına uğradı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan Sonra Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() Süleyman Çelebi'nin dediği gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umarım bunlar faydalı olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
mate
|
![]() Kusura bakılacak bir şey yok ama eleştirilerinizin altında kaynaklarınızı ya da ikna edici bilgilerinizi verirseniz daha çok memnun oluruz ![]() paylaşımınız için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
punisher
|
![]() Tabi sizde haklısınız kaynaklar ve yazıları verdim Zaten böyle bişey olsa dünyanın haberi olur evet bi taş var ama havada değil peygamber efendimiz de o taş üzerinden yükselmiştir o taşla değil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
mertbdk
|
![]() Sİzler Photoshop diye bir şey duymadınız mı? Bu güne kadar bu gibi konuları hiç duymadınız mı? Aklınızı kullanmayı hiç düşünmediniz mi? Ekipsiniz de dalgaya kimler düşecek diye mi bekliyorsunuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
rebellious23
|
![]() emeğine sağlıkda ben bişi göremedim :( bu arada amma tartışmılşınız yavvv :)) |
![]() |
![]() |
|