Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Resim Sergisi > Enteresan Resimler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dev, kglik, mantar

7 Kglik Dev Mantar

Eski 11-30-2007   #1
bukettt

7 Kglik Dev Mantar

Nazilli'ye bağlı Arslanlı Kasabası'nda bir çiftçi tarafından bulunan 7 kiloluk dev mantar hem çiftçiyi hem de görenleri şaşırttı
22 Kasım 2007 Perşembe 11:19

ALİ SOYDEMİR

AYDIN -Mantarı bulan çiftçi Mehmet Tekeoğlu “Halk arasında 'Danaburnu' adı verilen mantar türünden toplamak için yonca tarlalarını geziyordum Birkaç tarla gezdim, birkaçta danaburnu mantarı buldum Girdiğim 3 tarlada ömrüm boyunca hiç rastlamadığım bir mantar türüne rastladım Dev mantar bir beyaz kavak ağacının dibinde öylece duruyordu Mantarı görünce ister istemez şaşırdım Yaklaşık 7 kilo civarında ve kat olarak sayıldığında 8 katlı olan bir mantar gördüm Mantarı alıp kasaba meydanına getirdim" dedi
İlk defa bu kadar büyük bir mantarla karşılaşan kasaba halkı şaşkınlık içinde dev mantarı incelediler Mantarın zehirsiz olduğunu belirten Tekeloğlu mantarı yiyeceğini söyledi
Bu Resim Sayfa Düzeni İçin Küçültülmüştür Gerçek Boyutuna Bakmak İçin Tıklayınız
Bu Resim Sayfa Düzeni İçin Küçültülmüştür Gerçek Boyutuna Bakmak İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com