Uçuruma Düşen Üç Boyutlu Bir Dünya.. |
|
|
#1 |
|
angelesdream
|
Uçuruma Düşen Üç Boyutlu Bir Dünya..![]() | Hıncına az gelmesin diye dünya, binlerce mevta ekledim adıma ![]() ![]() ![]() Kalbimin kavgasıydı aşk ![]() ![]() Yağmurun kaygısı![]() ![]() Ben kaybettim kavgamı![]() ![]() Yağmur susuz, kalbim kavgasız kaldı![]() ![]() Aşk, zaafiyetiydi bütün ruhların ![]() ![]() Söz vermistik elest meclisinde![]() ![]() "Bela" demiştik sadakate![]() ![]() Sadıklığa yeminliyken ihanet bozdu ahdımızı![]() ![]() Önce ahde, sonra aşka ihanet ettik![]() ![]() Kalbimiz karalandı![]() ![]() Aşıkımız yaralandı![]() ![]() Acı en büyük iştirakimiz oldu sonlara![]() ![]() Solumuz aşksız, sonumuz, sonsuz kaldı![]() ![]() ![]() Şimdi kaydımıza geçirilen bu kara habere, siyahına gecenin, kızıllığına güneşin, adının masumluğuna, kelimelerin hicranına, bir son bulmalıyız ![]() ![]() Bir son bulmalıyız bu rüyaya![]() ![]() ![]() "Gitti, hayat kaldı dünya! Ölüme meyali olanlar koşsunlar duaya ![]() ![]() "|| Sığmak icin dünyaya, sığındım sana ![]() ![]() Yokluğunla hitabıma çok geliyorsun![]() ![]() Bilmelisin![]() ![]() Ölümler gelmeden kapıma, ölmelisin "biz"in yokluğuna![]() ![]() Şimdi hangi cümlelerin üstüne çarpmalıyım uzun sükunetlerimi? Hangi tümce tam kalmalı özgür satırlarda ![]() ![]() ![]() Girdaplarında kaybolduğumun izleridir gözlerimde ki yetim kalmış bakışlar ![]() ![]() Susuz nehirlerin kan kusan ateşiyken varlığın, dilime ne anlatsın aynalar? "Yoktu hiç ![]() ![]() Sen kayıp yollarda yokunu kaybeden bir yorgunsun![]() ![]() Acı sıvazlıyor sırtını nicedir![]() ![]() Bilmelisin![]() ![]() " Yarama kabuk, boynuma kemend, aslıma suret düştün![]() ![]() Şimdi karanlık çökmeden şehre, gitmelisin ![]() ![]() ![]() Bu hasret dağlamadan yaralarımızı, bu ızdırap talan etmeden yarınlarımızı, ÖLMELİSİN! ||| Uzaktan bakınca dünyaya, ne çok benziyor sana ![]() ![]() ![]() Aklım almıyor ![]() ![]() Aklım ermiyor![]() ![]() Nasıl kaybolur bir sır avuclarımda? Hala darp izleri dururken baş ucumda![]() ![]() Soluğuma bir inilti yayılıyor şairden; "yıkılırsa umutlarım aşksızlıktan/ uçurumlar inşa ederim kırıldığım yerden " bu aşk kasırgasında hangimiz savrulduk aşksızlığa? Ölüme kefen biçen aşkların eşiğinden savrukluğumuzmuydu bizi acıyla müttefik kılan? Her bahar duyumsamaktır solgun papatyaların kırılmışlığını ![]() ![]() Her bahar umursamaktır aşkı![]() ![]() (Kitabı, kıbleyi ve mezarı) Yazık ki duyumsamıyor ve umursamıyoruz!! Ah kırılmışlık! Kaderdaşım gibi duruyorsun yanağımda ![]() ![]() Sufiliğimi kanırtarak geçiyorsun harflerin cografyasından bir başına![]() ![]() ![]() Ah kırılmışlık! Kaderdaşım gibi duruyorsun yanağımda ![]() ![]() Umursuyorsun yaramı![]() ![]() Umursuyorum umursamayı![]() ![]() Dedim ki; "Aklim almıyor ![]() ![]() Aklım ermiyor![]() ![]() Nasıl yıpranır bir kavga, yazılmamış bir kağıtta?"Dedi ki; "Aklım almadı, aklım ermedi, nakıs kaldım bir davanın yazılmamış bir kağıtta yıpranmasına ![]() ![]() Ve bu yüzden zorum var aklımdan, sorum var aklıma!! Kim yorar kalbini, paçavra bir aşk uğruna? Üzülme ![]() ![]() Aklı olan acısın haline![]() ![]() "Kelimelerim vardı hafızamı kusarcasına anlatacağım ![]() ![]() Boğulurcasına sustum![]() ![]() Çok görmedi susuşumu![]() ![]() ![]() "Üzmek için konuşurlar hep ![]() ![]() Sen üzülmemek için sus" dedi![]() ![]() ![]() SUSTUM ![]() ![]() ![]() |
|
|
|