![]() |
Uçuruma Düşen Üç Boyutlu Bir Dünya.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Uçuruma Düşen Üç Boyutlu Bir Dünya..![]() | Hıncına az gelmesin diye dünya, binlerce mevta ekledim adıma ![]() ![]() ![]() Kalbimin kavgasıydı aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk, zaafiyetiydi bütün ruhların ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi kaydımıza geçirilen bu kara habere, siyahına gecenin, kızıllığına güneşin, adının masumluğuna, kelimelerin hicranına, bir son bulmalıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Gitti, hayat kaldı dünya! Ölüme meyali olanlar koşsunlar duaya ![]() ![]() ![]() || Sığmak icin dünyaya, sığındım sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi hangi cümlelerin üstüne çarpmalıyım uzun sükunetlerimi? Hangi tümce tam kalmalı özgür satırlarda ![]() ![]() ![]() Girdaplarında kaybolduğumun izleridir gözlerimde ki yetim kalmış bakışlar ![]() ![]() ![]() "Yoktu hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi karanlık çökmeden şehre, gitmelisin ![]() ![]() ![]() Bu hasret dağlamadan yaralarımızı, bu ızdırap talan etmeden yarınlarımızı, ÖLMELİSİN! ||| Uzaktan bakınca dünyaya, ne çok benziyor sana ![]() ![]() ![]() Aklım almıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüme kefen biçen aşkların eşiğinden savrukluğumuzmuydu bizi acıyla müttefik kılan? Her bahar duyumsamaktır solgun papatyaların kırılmışlığını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazık ki duyumsamıyor ve umursamıyoruz!! Ah kırılmışlık! Kaderdaşım gibi duruyorsun yanağımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah kırılmışlık! Kaderdaşım gibi duruyorsun yanağımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim ki; "Aklim almıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedi ki; "Aklım almadı, aklım ermedi, nakıs kaldım bir davanın yazılmamış bir kağıtta yıpranmasına ![]() ![]() ![]() Üzülme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelimelerim vardı hafızamı kusarcasına anlatacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Üzmek için konuşurlar hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SUSTUM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|