![]() |
Zaman Bırakır Seni Avuclarıma |
![]() |
![]() |
#1 |
ezeLmc
|
Zaman Bırakır Seni AvuclarımaBen ne çabuk sen oldum, Sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm ![]() Bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine dayanamaz oldu, Şiirlerimin sana her okunuşu ![]() Şehrim suskun,odalarım seni özlercesine İsyan edercesin ezamana ![]() Sen ne çabuk geldin, Ne çabuk kendi içimdeki aynalarda kendimdin ![]() Ah kırlangıçların döndüğü vakitlerde Yollarına düştüğüm yarim, Bastığım yerlerde şimdi sensizlik, Uzaklığında içimdeki kimsesizlik, Ve çocukluğumda Ruhumu çalan çaresizliktir seni yaşayabilmek ![]() Unutma sen beni, Ne ihtimallerden çıkarım ben sevdalarına, Nede,dönüşü olmayan iklimler eskitir içimdeki aşk'ı sana, Sen benimsin,benimle kalmalısın yaşanmamış her yarına ![]() Ben seni uzaktan sevdim ![]() Uzaklar yangındır,seni yangınlarım bildim ![]() Özledim seni özlemediğim kadar hiçbirşeyi, yanımda istedim, Bekledim titreyen düşlerimde, ah alazında ne ateşlere, Yokluğunu sitem kabullenip küllendim ![]() Seni hep sevdim sevdiğim ![]() Boşver başkaları aksesuar takıntısı sansın cümlelerimi, Ben aşkı şiirlerimle senin yüreğinde meyledim ![]() Ah aynaları toz tutmuş gençliğim, Ne tükenir bu sevda artık bende, Ne dudaklarımda yarimin sıcaklığı, ![]() ![]() Hayat buysa sevdiğim, Ben herşeyi hiçbirşeyden çok ezberledim ![]() Yalnızlık ayrılık değil bende, Ayrılık zamansızlıktır hayallerimde ![]() Zor değil, içine düştükçe öğrendim, Zamansız terkedip denizlerine ayışığı kopyalayan bir şehri ![]() Yalnız seni, Yalnız sendeki kendimi görebilmek için sevdiğim, Sana kundağında gözleri yumuk aşklar getirdim ![]() Aşk bilip bendeki her hayalini, Her hayalinde bana seslenen sevdalarından geçtim Sen ordasın biliyorum, Burası koskoca bir suskunluk şimdi ![]() Ayrılık değil bana yokluğun, Uşüyen yapraklarda ağlayan rüzgar, Çocukluğum tutuyor ellerimden,bekle beni sevdiğim ![]() Bir şehir yalnızlığımı öldürüyor türkü tadında azar azar, Bende kalan ne varsa,ıssızlığında duyulan ayaksesleri ![]() Sokaklarım, caddelerim, Ve göz kırpan ışıkları gibi içime çektiğim, Bir nefesin var bende sevdiğim ![]() Zor değil elbet anlıyorum, Yavan kalır hep yaşanmışlık adına sonralar ![]() Yağmura gözyaşı saklar sabahlar,ve ucu yanık mektuplar, Gidiyor işte herşey,bir adımlık hayat buymuş dediğim ![]() Sen ordasın ama, biliyorum, Bekle beni sevdiğim, Ben bu şehre yokluğunu terkedipte geliyorum ![]() Ah yüreğine mavi boncuklar takılası yarim, Birgün zaman bırakır seni avuçlarıma ![]() İşte o zaman, yalnız o zaman, Ben yüreğime saplanan geceleri sen bilirim |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Zaman Bırakır Seni Avuclarıma |
![]() |
![]() |
#2 |
zhine
|
Cevap : Zaman Bırakır Seni Avuclarımagercekten'de fevkalade bir şiir emegıne sagLık :sm_sleep: |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Zaman Bırakır Seni Avuclarıma |
![]() |
![]() |
#3 |
ezeLmc
|
![]() Cevap : Zaman Bırakır Seni Avuclarımatesekkur ederim zhine |
![]() |
![]() |