![]() |
Bayan Muhasebeciyle Evlenmek |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Bayan Muhasebeciyle EvlenmekBayan Muhasebeciyle Evlenmek:)) Bayan muhasebeciyle evlenmek gibi bir hata yapmış olan koca karısına dedi ki ![]() -Karıcığım , bak evleneli bir sene oldu artık bir bebeğimiz olsun istiyorum ne dersin? -Haklısın ama şimdi bir bebeğimiz olmasına karar verirsek dur bakayım doğum ne zamana denk gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -O zaman bir dahaki ay denersek ![]() -Ya öğrenemedin şu işi bir türlü Doğum ocak olursa yandım demektir ![]() -E sonraki ay ? -Yok olmaz ,Geçici vergi dönemi ![]() -Doğum mart'ta olsa ![]() -Olllduuu, tam gelir vergisi döneminde dokuz doğururken bir de çocuk doğururuz on olur değil mi? -E nisan? -Kurumlar Vergisi-üç aylık muhtasar -Yavv mayıs? -Yine tutturamadın, Geçici vergiler var yine ![]() ![]() ![]() -Haziran 'da doğum yaparsan peki? - Bak o olabilir işte ama Temmuz da tam bebeğin en önemli bakım zamanlarına yine muhtasar dönemi denk geliyor ![]() ![]() -Tamamm yaaa yapma o zaman bebek falan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmek |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmek:d:d Tşklr mate gsel olmş :iconbilmis: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okaliptus
|
![]() Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmekehuehu muhasebeci olmayım ben en iisi :D vazgectim :D saol canım paylaşım için :)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmek~~ Metnin sonunu düzeltiyorum " Yat len şuraya !" xD ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmekmateciğim ben bir mali müşavir olarak çoook güldüm ve çook doğru malesef ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mate
|
![]() Cevap : Bayan Muhasebeciyle EvlenmekRica ederim ablacım ilk gördüğümde konuyu aklıma hemen sen geldin ve şengül ablamda bunu okumalı dedim ![]() Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|