![]() |
Dini Baskı Okul Değiştirtti... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
Dini Baskı Okul Değiştirtti...Eğitim gördükleri Amasya Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni tarafından dini baskı gördüklerini iddia eden 4 kız öğrenci düz liseye kaydoldu Amasya'da öğrenim gördükleri ve pansiyonunda kaldıkları Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde dini baskı gördüklerini iddia eden 4 öğrenci, bu okulu bırakıp Aydınca beldesindeki düz liseye kayıt yaptırdı ![]() 9'uncu ve 10'uncu sınıf öğrencileri olan ve yaşları 16 ile 17 arasında değişen H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Şikâyette bulunduk' Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikâyette bulunduklarını söyleyen öğrencilerden Ş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Okusun diyerek Anadolu Kız Meslek Lisesi'ne gönderdiğimiz kızımız baskılar yüzünden bunalıma girdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar öğretmeni olmayı istediğini söyleyen Ş ![]() ![]() ![]() ![]() 'Toplu namaz kılalım' Okulu bırakan öğrencilerden H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amasya Eğitim-Sen Başkanı Kamil Terzi ise kendilerine şikâyet geldiğini belirtti ![]() ![]() Soruşturma devam ediyor Amasya Anadolu Kız Meslek Lisesi yetkilileri konuya ilişkin açıklama yapmaktan kaçınırken, Amasya Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, öğrencilerin baskılar nedeniyle okulu bıraktıkları yönünde bazı duyumlar aldığını ve yurt ile okulu haber vermeden bir yardımcısıyla denetlediğini söyledi ![]() Yurt Müdür Vekili Özlem Y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dini Baskı Okul Değiştirtti... |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() Cevap : Dini Baskı Okul Değiştirtti...böyle saçmalıklar çok oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler |
![]() |
![]() |
|