![]() |
Ben Gardımı Aldım,Ey Aşk Uzak Dur Benden! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Ben Gardımı Aldım,Ey Aşk Uzak Dur Benden!![]() hiç bu kadar savunmasız yakalanmadım sana ![]() ![]() ![]() ben gardımı aldım eyy aşk uzak dur benden!!! ne o gözlerinin anlamlı bakışları, benimkileri aşıp inebiliyor kalbimin derinliklerine ![]() ![]() ![]() ![]() o kadar kırıldım ki zamanında, o kadar yıprandı ki aşkı hisseden yerlerim ![]() ![]() ![]() bir o kadar da acıdı ki yüreğim aşkı bilmez yüreklerin elinde bir bilsen ![]() ![]() ![]() gözlerimden akan yaşlardan bana yadigar kalan sadece bir avuç acılarım ![]() ![]() ![]() ahh sende bir görsen yıpranan, hissizleşmiş yerlerim bir zamanlar nasıl bir aşkı barındırdı ta derinliklerinde ![]() ![]() ![]() ahh bir o derinliklere inmene izin verebilsem ![]() ![]() ![]() seni senden aldığımı biliyorum canım, inan bende bende değilim artık ![]() ![]() ![]() ama ben kendimi sana asla gerçek ben olarak bırakamayacağım ![]() ![]() ![]() zaten benden arta kalanlar asla yetmeyecek sana, sadece bir avuç can kırıklarım ![]() ![]() ![]() hala benim içimi acıtırken seni nasıl oraya alırım ![]() ![]() ![]() ![]() işte bu yüzden seni; seninle varolan yanlarımı sadece senin gözlerinde yaşattığım bakışlarımda saklamalıyım ![]() ![]() ![]() izin ver ne olur, ben tek başıma sadece kendi canımı acıtayım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|