![]() |
Hecatomb(röportaj) |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Hecatomb(röportaj)![]() Hecatomb Röportajı: - 2 ![]() ![]() Öncelikle röportaj için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - 2 ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Impaled Apocalypse albümü için gelen yorumlar ne yönde oluyor? 2 ![]() ![]() ![]() - Sizin bu albümde olumlu ve olumsuz kendinizi eleştirdiğiniz bölümler oldumu? Grup olarak imkansızlıklar yüzünden kaydı biraz aceleye getirdiğimize inanıyorum ![]() ![]() ![]() - Merak edilen bir konuya daha değinelim ![]() ![]() ![]() Valla bu konu Ulaş’ın konusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - İlk albümünüzü yurt dışında da elde etmek mümkün oldu ![]() ![]() Evet yurt dışında da satışta ![]() ![]() ![]() ![]() - Kadroya bakarsak son olarak davulda bir değişiklik görüyoruz ve daha öncede grubun kurucu üyelerinden Sertan ile yollarınızı ayırmıştınız ![]() Valla şu an bir değişiklik yok ama ileride şartlar neleri getirir bilemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Vokalistiniz Ulaş 2 ![]() ![]() ![]() Ulaş şu an askerde o gelene kadar konser vermiyecez ![]() ![]() ![]() - Konserlere değinmişken, grubun geçmişte katıldığı önemli konser organizasyonlarından bahsedebilirmiyiz? Çok önemli bir konsere çıktığımız söylenemez ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden de söylediğim gibi death metal’i bu ülkede yapmak ve hiçbir karşılık beklememek ![]() ![]() - İlerisi için Hecatomb'ın hedefleri varmı?- Bunlar nelerdir? Öncelikle 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Türkiye'de Death metal piyasası için sizin görüşünüz nedir? Tüm Death metal yapan Türkiye’deki arkadaşlarıma büyük saygı duyuyorum ve hepsine başarılar diliyorum ![]() ![]() - Türkiye'de başarılı bulduğunuz gruplarımız varmı? -Gerek genel alanda gerekse kendi alanınızda? Tüm gruplar kendi çapnda başarılı ama ben dostlarım UÇK Grind'i beğeniyorum ![]() ![]() ![]() -Röportaj için teşekkür ederim ![]() ![]() Röportaj için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cevaplar: Rıfat Şahin Röportaj: Ömer ÇETİN 26 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|