![]() |
'Bana Kova Kaleci Denilebilir'... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
'Bana Kova Kaleci Denilebilir'...Türkiye maçında yediği goller nedeniyle ülkesinde eleştirilen Norveç kalecisi Opdal, "Hayatımın en büyük hatasını yaptım, Türkler'e karşı kontrollü oynadığımı sandım ![]() Norveç Milli Takımı'nın file bekçisi Haakan Opdal, aldığı yoğun eleştiriler sonrası dün Malta yolculuğu öncesi basının karşısına çıktı ![]() Opdal, Ullevaal Stadı'nda çok büyük bir şansı kaçırdıklarını belirterek, "Hayatımın en büyük hatasını yaptım, Türklere karşı kontrollü oynadığımı sandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maçın bitiş düdüğü ile birlikte kendini çimlere atan Arne Riise ise gözyaşlarına hakim olamadığını, yıkıldığı anın, gazetelere ve ekrana yansıdığını belirterek, "Carew beni yerden kaldırmaya çalışırken, gözyaşlarımı tutamıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carew de, hayatının en büyük şaşkınlığını ve hayal kırıklığını yaşadığını belirtirken, Breda Hangeland, fiziksel güçlerinin teknik ve hızlı Türk oyuncular karşısısında hiçbir işe yaramadığını söyledi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 'Bana Kova Kaleci Denilebilir'... |
![]() |
![]() |
#2 |
sprc_06
|
![]() Cevap : 'Bana Kova Kaleci Denilebilir'...helal bızımkılere tşk yosun :sm_sleep: |
![]() |
![]() |
|