![]() |
XP Admin Şifresini Unuttum Diyorsanız... |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
XP Admin Şifresini Unuttum Diyorsanız...XP nin administrator şifresini unuttum diyorsanız hiç panik yapmayın ![]() Başıma geldi denedim ve çalışıyor ![]() Nerede kullanacağız bu yöntemi? Cevap: Kendi bilgisayarınızda veya girilmesi gereken bir bilgisayarın administrator şifresini hatırlayamıyorsanız (kıramıyorsanız) ![]() Öncelikle Bu linkteki dosyayı başka bir bilgisayardan indirin ![]() http://download ![]() ![]() ![]() Nasıl Çalıştıracağız? 1) Bu linkte verilen programı boş bir CD'ye yazdırın ![]() 2) Cd'yi bilgisayarınıza takıp bilgisayarı reset edin veya başlatın ![]() 3) Cd otomatik olarak bilgisayarınızı boot edecek ve dos ekranı açılacak, ve aşağıdaki soruyu soracak ![]() ![]() Do you use this versiyon of NTFS4DOS for private usage only? yes deyip enter a basın 4) A:\> satırına geçecek ve names yazıp enter layın ![]() A:\>names 5) names komutu ile bilgisayarınızdaki kullanıcıları göreceksiniz ![]() 6) Hangi kullanıcının şifresini silmek istiyorsanız reset komutundan sonra yazın ![]() Örneğin; administrator için A:\>reset administrator yazıp enter a basın ![]() İşlem bitmiştir ![]() ![]() ![]() 7) Cd 'yi çıkarın ve bilgisayarınızı tekrar başlatın ![]() |
![]() |
![]() |
|