![]() |
Dogum Günü |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Dogum Günüdoğum günü hediyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırına geldiğimde ortalıkta ekmek görünmüyordu ![]() ![]() "İki-üç dakikaya kadar çıkartıyorum ![]() Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm ![]() ![]() ![]() "Benim ikizler acıkmıştır ![]() Fırıncı, adamın kendesine uzattığı torbayı alarak tezgahın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden dört-beş tane çıkardı ![]() ![]() ![]() Fısıltı şeklinde fırıncıya sordum ![]() "Neden taze ekmeği beklemesini söylemiyorsun? Biraz sonra çıkacak ya! ![]() ![]() "Bayat ekmekleri kendisi istiyor ![]() ![]() ![]() "Kim bu adam?"diye sordum ![]() "Kore gazilerinden " dedi ![]() ![]() ![]() Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve ufak da olsa bir şeyler yapmak istiyordum ![]() "Aradaki farkı ben vereyim," dedim ![]() ![]() Fırıncı, teklifimi kabul etti ve biraz sonra da, fırından yeni çıkan taze ekmekleri adamın torbasına doldururken şekli bozuk, bayat ekmekleri de tezgahın altına koydu ![]() "Çok şanslısın hacı amca," dedi ![]() ![]() Yaşlı adam, bir evlat sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırırken ![]() ![]() "Bugün onların doğum günü olduğunu nereden biliyordun
![]() |
Cevap : Dogum Günü |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Dogum Günüduygulanmamak elde değil ![]() ![]() hiçbir karşılık beklemeden bu vatan, bu bayrak ve kutsal değerler uğruna şehit ve gazi olan asil insanlara karşı görevimizi tam olarak yapıyor muyuz diye ciddi ciddi düşündüren bir yazı ![]() ![]() Onlar değerler uğruna kollarını, bacaklarını verdiler ve çoğu vücutlarında asaletlerinin nişanesi birer şarampel parçası ile yaşıyorlar, vurulurken de asildiler yaşarrken de, hiç sitem etmeden hiç üzülmeden sessiz sedasız hayatlarını zor şartlarda sürdürüyorlar ![]() ![]() elinize sağlık çok güzel bir anekdot ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Dogum Günüayyyyy süper yhaaa harika bayıldım bu güsel ve anlamlı paylaşım için çok tşkler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() Cevap : Dogum Günüvakit ayırıp ilgilendiginiz için ben teşekkür ederim |
![]() |
![]() |