![]() |
Elveda Aşkim |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Elveda AşkimKaranlık bir gecede başladı yolculuk
Umutlar hayaller ve yaşanacak güzel günler Sürükledi bizi bu sevda yoları Yarını bekleyen güzel günlere ![]() Başta her şey güzeldi sanki Günler ve geceler hep düşünce ile geçiyordu İşte aşk diyebiliyordum Ve ben seviyordum Bunu anlamak bu kadar zormuydu ki Gündüzleri yanımda geceleri rüyamda Sevmek ne güzel şeymiş be Anlayana bir hoş geliyordu Bir yandan çiçekler gülüyordu Bir yandanda bülbül neşe ile şarkı söylüyor Sanki bütün doğa bizi alkışlıyordu Bir şarkımız bile olmuştu Sadece aşkımızı anlatan bir şarkı Zaman gelince sahilde el ele tutuşmalar Ne güzel bir sey bu hayat be Aşık olmak ayrı bir şey sanki Başlardık şimdiden hayaller kurmaya Yarınlar sanki bizim için vardı Bir yuva kurmuştuk gecenin karanlığına Mutluluk sadece bize aitti ![]() Günler geceler hep böyle geçti Ama ben bir şeyi öğrenmeyi Acı gerçekleri unutmuştum Acıları ve mutsuzluğu unutmuştuk! Ve günler geldi çattı bir kere Kurtulana helal olsun Bir yandan kavgalar bir yardanda bağrışmalar Bu nedir ya anlamadım Ve anlamadan o güzel günler bitti Anlamadım Anlayamadım ![]() ![]() ![]() Bir kurşun yarası gibi kalbimden vurdu Ölmek bu muydu? sanki Ölmek bence daha güzel olmalı Ama ayrılık ölümden daha acı bir son Şimdi bütün şarkılar benim oldu Sanki beni anlatmaya başladı Geceler sadece karanlığın değil Bir de karanlığa arkadaş oldum, Güller artık gülmüyor Bülbül ağlamaktan gözlerini kaybetti Ve ben ![]() ![]() ![]() Ben ayrılığın kelepçesini giydim Ve mutluluğu olmayan bir hapse girdim Kaybettim umutlarımı Ve kendimi yalnızlığa mahkum ettim… Seni sana bırakıyorum, Seni sana, sevdiklerine bırakarak gidiyorum gönlÜnden, Hayallerimi, Ümitlerimi, sevgimi, ve gönlÜmdeki baharı bırakıyorum sana bir de giderken, neden mi bırakıyorum? Hayallerim, senin hayalin olsun ve gerçek olsun diye Ümitlerim, senin Ümitlerin olsun sana yaşama gÜcÜ versin diye, Sevgim, senin ışığın olsun yolunu aydınlatsın karanlığa dÜşme diye, GönlÜmdeki bahar gibi ömrÜn hep baharda geçsin, hiç kış görmeyesin diye, Ben mi? Bende yaşadıklarımızı anılarımızı, gözyaşlarımı götÜrÜyorum, Acıları götÜrÜyorum giderken sana zarar vermesin, sevdiklerine zarar vermesin diye… Zaman akıyor gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz yokluğunu sereceğim zamanın önüne ![]() ![]() ![]() Harabeye dönmüş ruhum…Belki kelimeler hep dillerde saklı kalacak ![]() ![]() ![]()
|