Kalp Krizi |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Kalp KriziIstanbul'da Üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis "Baba, meraba ![]() Ben Lale![]() ![]() ![]() " Güzel kizim benim N'abersin bakalim?![]() ![]() " "Hiç sorma babacigim Hiç keyfim yok valla![]() ![]() " "Hayirdir? Bi sorun mu var? ![]() ![]() Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir: "N'ooldu kizim? Anlatsana ![]() ![]() " "Murat evi terketti Bosanmak istiyormus![]() ![]() " "Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun? ![]() ![]() " "Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya Ben onunla evlendim " "Iyi halt ettin, zilli Neyse, artik yapacak bi sey yok Verirsin mahkemeye, hemen bosanin ![]() ![]() " "Bosanalim ama benden 10 milyar istiyor Eger vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi ciplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmis ![]() ![]() ![]() " "Püüh Rezil![]() ![]() çiplak fotograf çektirdin, öyle mi?" "Ama babacigim O benim kocamdi Ne biliyim böyle bir pustluk yapacagini " "Peki Olan olmus artik Yarin havale ederim parayi![]() ![]() ögleden sonra bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflari ![]() ![]() " "Sagol baba Eeee Sey![]() ![]() ![]() Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacim var ![]() ![]() " Adam artik iyice fenalasir Boguk bir sesle konusur: "Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen? ![]() ![]() " "Aslinda ondan degil ![]() ![]() Zenci bi çocuk vardi![]() ![]() Zaten o yüzden ayriliyoruz ya ![]() ![]() ![]() " Adam bayilmak üzeredir Nabzi yükselir, tansiyonu düser, artik inleyerek konusmaktadir: "Biz seni oraya okumaya yollamistik Sen ne haltlar çevirmissin Allahim Nedir bu basimiza gelenler![]() ![]() Okulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kirarim bacaklarini ![]() ![]() " "Istersen hemen dönebilirim babacigim Ben geçen yil okuldan atildim çünkü ![]() ![]() " Adam masanin üzerindeki soguk su dolu sürahiyi basindan asagiya devirir ve ancak bu sekilde konusmasini sürdürebilir: "Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, zilli? ![]() ![]() Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacagimi bilirim Evden disariya adim attirmiycam sana Ilk isteyenle de evlendiricem ![]() ![]() ![]() " "O is zor be baba ![]() Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden Önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar ![]() ![]() Pek iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum ben ![]() ![]() " "Allahim, çildiracagim ![]() ![]() Bir de cinsel hastaliklar haaa![]() ![]() ![]() ![]() "Kesin o zencidendir ![]() ![]() " "çok pis arkadaslari vardi Bilmem artik hangisinden kapmisimdir ![]() ![]() " Güm diye bir ses duyulur Adam kisa bir süre için kendinden geçmistir; ancak hemen kendisini toparlayip tekrar telefonu alir "Hemen bu aksam dayini yolluyorum oraya Seni alip gelecek Adresini ver bakiyim![]() ![]() " "Mahmutpasa Karakolu'ndayim ![]() ![]() Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yaninda ![]() ![]() " "Karakol mu? ![]() ![]() Bi de karakola mi düstün layyynnn? Ne yaptin? ![]() ![]() ![]() " Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim Araba kiralayip dolasmaya çiktim O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanina girdim Ama neyse ki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina biraz para vermek gerekir sanirim ![]() ![]() " Adam artik iyice fenalasmistir Hatta fenalasmak ne kelime; adeta kahrolmustur Telefonda kisa bir sessizlik olur Kiz tekrar konusmaya baslar: "Babacigim Sakin üzülme Bütün bunlar bir sakaydi Ben sadece sinifta kaldigimi söylemek için aramistim ![]() ![]() " Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykirir: "Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr Okul da neymis? Hiç mühim degil, tatli canin sagolsun senin ![]() ![]() ![]() "
|
|
#2 |
|
gulhan
|
Cevap : Kalp Krizivay be güzelmış yazık adama paylaşim için sağol |
|
|
|