![]() |
Kalp Krizi |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Kalp KriziIstanbul'da Üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis ![]() "Baba, meraba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel kizim benim ![]() ![]() ![]() ![]() "Hiç sorma babacigim ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayirdir? Bi sorun mu var? ![]() ![]() ![]() Kiz aglamaya baslar; babasi ise üzüntü ve meraktan kafayi yemektedir: "N'ooldu kizim? Anlatsana ![]() ![]() ![]() "Murat evi terketti ![]() ![]() ![]() ![]() "Ne evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun? ![]() ![]() ![]() esrarkes çocuk vardi ya ![]() ![]() "Iyi halt ettin, zilli ![]() ![]() mahkemeye, hemen bosanin ![]() ![]() ![]() "Bosanalim ama benden 10 milyar istiyor ![]() vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi ciplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çektirdin, öyle mi?" "Ama babacigim ![]() ![]() pustluk yapacagini ![]() "Peki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() için 2 milyara ihtiyacim var ![]() ![]() ![]() ![]() Boguk bir sesle konusur: "Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen? ![]() ![]() ![]() "Aslinda ondan degil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüzden ayriliyoruz ya ![]() ![]() ![]() ![]() Adam bayilmak üzeredir ![]() düser, artik inleyerek konusmaktadir: "Biz seni oraya okumaya yollamistik ![]() çevirmissin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kirarim bacaklarini ![]() ![]() ![]() "Istersen hemen dönebilirim babacigim ![]() okuldan atildim çünkü ![]() ![]() ![]() Adam masanin üzerindeki soguk su dolu sürahiyi basindan asagiya devirir ve ancak bu sekilde konusmasini sürdürebilir: "Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, zilli? ![]() ![]() ![]() Sen hele bi gel buraya ![]() ![]() disariya adim attirmiycam sana ![]() evlendiricem ![]() ![]() ![]() ![]() "O is zor be baba ![]() ![]() evlenmeden Önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar ![]() ![]() ![]() iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum ben ![]() ![]() ![]() "Allahim, çildiracagim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kesin o zencidendir ![]() ![]() ![]() "çok pis arkadaslari vardi ![]() kapmisimdir ![]() ![]() ![]() ![]() süre için kendinden geçmistir; ancak hemen kendisini toparlayip tekrar telefonu alir ![]() "Hemen bu aksam dayini yolluyorum oraya ![]() gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() "Mahmutpasa Karakolu'ndayim ![]() ![]() ![]() de biraz para getirsin yaninda ![]() ![]() ![]() "Karakol mu? ![]() ![]() ![]() Ne yaptin? ![]() ![]() ![]() ![]() Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim ![]() dolasmaya çiktim ![]() girdim ![]() ![]() Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina biraz para vermek gerekir sanirim ![]() ![]() ![]() Adam artik iyice fenalasmistir ![]() ne kelime; adeta kahrolmustur ![]() ![]() tekrar konusmaya baslar: "Babacigim ![]() ![]() ![]() Ben sadece sinifta kaldigimi söylemek için aramistim ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykirir: "Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr ![]() Hiç mühim degil, tatli canin sagolsun senin ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kalp Krizi |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Kalp Krizivay be güzelmış yazık adama paylaşim için sağol |
![]() |
![]() |
|