Doktoru Sinir Eden Hasta! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Doktoru Sinir Eden Hasta!- neyiniz var ? - kimsem yok çok yalnızım doktor öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor - ben size nasıl yardım edeyim? - grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından - ![]() bana şikayetlerinizi tarif edin - hep yalnızım çok sıkılıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor - depresyonda mısınız? - yok, girmeye üşendim - size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem - o da mı yalnız? - hayır psikolojik yardım amacıyla ![]() - anladım beni çift kişilikli yapabilir mi? bölece yalnız kalmam - hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir - sahi mi? - hayır - anneniz hayatta mı? - bu hayatta değil - peki annenizi hatırlıyor musunuz? - hayır tek hatırladığım bana "seni leylekler getirdi" derdi - bu normal her çocuğa böyle derler - ama beni leylekler geri getirmiş - ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz? - hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş - bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? - evet bizde murat 124 vardı onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz herkes binmiş sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş - anneniz de bu kazada mı ölmüş? - hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş kazayı görünce kalpten ölmüş - anladım - ![]() çocukluğunuzdan bahsedelim biraz hiç arkadaşınız var mıydı? - vardı sık sık telefonla konuşurduk beni yeniden dinlemek için 9 a bas derdi bütün gün konuşurduk sonra evdekiler çok telefon parası geliyor diye onu aramamı yasakladı - evdekiler? onlar kimdi? - bilmiyorum karşı komşu işte - ![]() - şimdi hiç arkadaşınız var mı? - bana göre mi onlara göre mi? - tamam bu soruyu geçelim ![]() hiç sevgiliniz oldu mu? - önceki hayatımdakiler sayılır mı? - tamam bunu da geçelim - büyük bir travma atlatmışsınız böle travmaların en iyi ilacı zamandır - bende o ilacın yan etkileri oluyor - o zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin - AB beni kabul etmedi - daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? - birleşmiş milletler gibi mi mesela - mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela ![]() - ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama - hmm ![]() ![]() o zaman geriye tek bir çare kalıyor - ![]() neymiş doktor? - ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım alıntı ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Doktoru Sinir Eden Hasta!evet bizde murat 124 vardı onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz herkes binmiş sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş - anneniz de bu kazada mı ölmüş? - hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş kazayı görünce kalpten ölm:sm_biggrin::sm_biggrin: paylaşım için tşklr ![]() ![]()
|
|
#3 |
|
suskun
|
Cevap : Doktoru Sinir Eden Hasta!Ben teşekkür ederim sevgili_SiyaH_! ![]() ![]()
|
|
Cevap : Doktoru Sinir Eden Hasta! |
|
|
#4 |
|
bbk
|
Cevap : Doktoru Sinir Eden Hasta!güldüm yine :D sağol suskun
|
|
#5 |
|
suskun
|
Cevap : Doktoru Sinir Eden Hasta!değerli vaktini ayırıp okuduğuun için ben teşekkür ederim! ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
bukettt
|
Cevap : Doktoru Sinir Eden Hasta!puhahah süper yha teşekkürler suskun |
|
|
|
#7 |
|
efobedo
|
Cevap : Doktoru Sinir Eden Hasta!cok sağol çok komikti
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|
#8 |
|
gulhan
|
Cevap : Doktoru Sinir Eden Hasta!paylaşim için sağol |
|
|
|