![]() |
Bu Modem Küfür Ediyor |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Bu Modem Küfür EdiyorBu modem küfrediyor SSK'lı dumura uğradı ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sayıda kişinin yazdığı bir internet sitesindeki bazı istek ve şikayetler okuyanları şaşırtıyor ![]() ******* ![]() ![]() ![]() Deveci, 2 bin firma üyesi bulunan siteyle ilgili 14 kişinin görev aldığını, 4 kişinin istek ve şikayetleri yayınlama kararını verdiğini söyledi ![]() Ömer Deveci, bazen tüketicilerin gönderdiği mesajlar karşısında adeta şaşkına döndüklerini, bir çok istek ve şikayeti yayınlamadan silmek zorunda kaldıklarını söyledi ![]() Komik şikayetler bir bölümde toplankmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çamaşır Makinesi Daha Başka Hangi Amaçlar İçin Kullanılabilir? Manisa’da üretilen bir çamaşır makinesi için alındıktan kısa bir süre sonra bozulduğuna dair bir şikayet gelir, teknik servis işin içinden çıkamaz ve arızalı makineyi fabrikaya gönderir ![]() ![]() Fabrikaya gelen makinenin sorunu bir türlü anlayamamışlar mühendisler, çünkü her tarafı yağ içindeymiş ![]() ![]() ![]() Çamaşır makinesini ayran yapmak için kullanıyorlarmış ![]() ![]() ![]() -------------------------- Fırın Kurutmayı Beceremezse Arizona’da fırının içinde elbisenin yandığını söyleyen bir müşteri teknik servisi çağırmış ![]() -------------------------- Bu Modem Küfrediyor Yaşanmış bu olayı şikayetçimiz Gökhan Olgun göndermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar firmasına müşteri giriyor ve görevli ile dialog şöyle gelişiyor: Görevli : Buyurun efendim, nasıl yardımcı olabilirim? Müşteri : Dün aldığım modem arızalı çıktı ![]() ![]() Görevli : Peki arızası nedir? Telafi edelim ![]() Müşteri : Bu modem küfrediyor ![]() Görevli : ??? Müşteri : Dava bile edebilirim ![]() Görevli : Nasıl yani Müşteri : Nasıl olacak ![]() ![]() Görevli : Olamaz efendim Müşteri : Oluyo!!! (iyice kızmış) Görevli : Ama bu cihazın teybi hoparlörü filan yok ![]() Müşteri : Oluyo diyosam oluyo işte Bu şekilde yaklaşık 10 dk ![]() ![]() ---------------------------------- Klasik SSK Dumuru Kalp ameliyatı oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Bankodayım, sorular geldi: - Hastanede yattın mı? - Herhalde abi, dedim, henüz evlerde kalp ameliyatı yapamıyorlarmış ![]() Hiç yorum yapmadı ve 2 ![]() - Çıktın mı peki? Ve ben dumur ![]() ![]() ![]() - Hayır, hala akşamları işten sonra yatmaya hastaneye gidiyorum ![]() Ve kafamı duvarlara vurduracak soru geldi ![]() Adam sordu: - İstanbul'da kimsen yok mu yav ![]() ------------------------------- Mikrodalga Fırınınız Kedi Kurutmak İçin Uygun Değildir! ABD’li bir tüketici, ıslanan kedisini kurutmak için ilginç bir yöntem düşünür ve mikrodalga fırının içine atar ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ayakkabılık Güneydogu Anadolu Bölgesi'ndeki tüketici toplantısında bir kisi, buzdolaplarının sebzeliklerinin daha büyük olmasi gerektigini söylemis ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------- İade Edilen Dişler Yanlış tedavi sonucunda protez dişleri ağzına uymayan ve yeme-içme problemleri yaşayan tüketicimiz, Tüketici Mahkemesi’ne başvurur ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------- Buzdolabında Mum Diyarbakır'da ise buzdolabının içini aydınlatan ışığı yetersiz bulan bir vatandaş, içine birkaç mum yerlestirerek kendince sorunu çözmüs ![]() ![]() -------------------- Kurutma Makinesi Mersin'de fırının içinde elbisesinin yandığını söyleyen bir müşteri teknik servisi çağırmış ![]() yapışmasından mustarip tüketiciye, fırının da sadece yemek pisirmesi önerilmis ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Modem Küfür Ediyor |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Bu Modem Küfür Ediyorpaylaşim için sağol |
![]() |
![]() |