![]() |
Dansöze Para Takarken Yakalananlar |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Dansöze Para Takarken YakalananlarDansöze Para Takarken Yakalananlar * "Hayatim, orkestradan 'tombul tombul memeler' isimli turkuyu calmasini isteyecektim ![]() ![]() ![]() ![]() * "Yeni yila nasil girersen yil oyle gecermis ya, ben de 2006'da sut isine girmeye karar verdim ![]() ![]() * "Doktor kolesterolun var kirmizi ete bosuna para verme, tavuktan sasma dediydi ya, ha tavuk eti ha pilic eti diye dusundum ben de ![]() ![]() ![]() * "Ne para sikistirmasi ya?! Elimdeki kredi karti bi kere ![]() ![]() * "Yani nasil da hazirsin kizmaya!! Anlamadan dinlemeden, hayret bi seysin yani ![]() ![]() ![]() * "Aaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * "İnan karistirmisim hayatim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * "Sen tanimiyorsun kocani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * "Eveeeet, hazir misiniz arkadaslar cekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * "Uhhhh, ellerim nasil da usumustu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * "Yeni yila nasil girersen oyle gidermis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * "Allah beni kahretsin e mi? O kadar ufak cep telefonu alma dediydin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * "Dur be Turkan, dur be!! Tam kiskanclik yapacak zamani buldun ![]() ![]() * "Tacettin'le iddiaya girdik ![]() ![]() * "Senin dunyadan haberin yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Evet mateciğim ben erkekleri hiç anlamıyorum bundan sonra da anlayabilecigimi zannetmiyorum çok dikkatli olmak lazım herşey bir şans |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMRE2006
|
![]() Erkeklerİ Anlamaya ÇaliŞacaĞiniza Kadinlari Anlayin O Zaman Olayi ÇÖzeceksİn Kadinlar Kendİlerİne Yapiyor Ne Yapiyorsa |
![]() |
![]() |
|