Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dansöze, para, takarken, yakalananlar

Dansöze Para Takarken Yakalananlar

Eski 11-08-2006   #1
mate

* "Hayatim, orkestradan 'tombul tombul memeler' isimli turkuyu calmasini isteyecektim Hani sen cok seversin ya! Ama baktim cok uzaktalar Bu gurultu de sesimi duyamazlar Ben de isaretle anlatayim dedim"

* "Yeni yila nasil girersen yil oyle gecermis ya, ben de 2006'da sut isine girmeye karar verdim Bu geceden, bu kararimi sembolik olarak da olsa uygulamaya koyayim dedim"

* "Doktor kolesterolun var kirmizi ete bosuna para verme, tavuktan sasma dediydi ya, ha tavuk eti ha pilic eti diye dusundum ben de"

* "Ne para sikistirmasi ya?! Elimdeki kredi karti bi kere Dansozun goguslerini arasindan kartimi geciriyorum Sen demedin mi hesabi ode diye?! Buranin pos makineleri boyleyse benim ne sucum var canim?!"

* "Yani nasil da hazirsin kizmaya!! Anlamadan dinlemeden, hayret bi seysin yani Eski paralar tedavulden kalkmadan elimizden cikarmamiz gerekmiyor mu? Ben de onu yapiyorum iste Sus biraz dansoz cakacak eski para taktigimi"

* "Aaaa Sen burada misin? iyi de bu kim? Aaa dansoz Ben de sen pistte oynarken terledin, sicak basti da ustunu cikardin saniyorum Kendimce telas yapmisim, memelerini kapamak icin ugrasiyorum Hah hah hah!! Eee sen de dansoz gibi oynama hayatim Karistiriyorum"

* "İnan karistirmisim hayatim Ben bunlar senin sandim İnsan insana benzer derler ya meme de memeye benzermis demek ki Bak seninkilerin aynisi Nurten Yumusak ve kocaman"

* "Sen tanimiyorsun kocani Hobi olarak tipla ilgileniyorum ben İhtisas alanim da memeler Hanimefendiye mamografi yapiyorum Sag memede kucuk bir kutle var gibi sanki önce igne biyopsisi yapmam lazim sonra"

* "Eveeeet, hazir misiniz arkadaslar cekiyorum 19 cikti Hadi ama 2 cinko cikmadi mi kimsede? Peki tamam daha karistirip cekicem, diplerden"

* "Uhhhh, ellerim nasil da usumustu Sana o kadar soyledim evde, disarida hava soguktur, eldivenlerimi alayim diye İstemedin Baska carem kalmadi Burasi cok sicak Usuduysen getir ellerini Burada yer var Makbulem"

* "Yeni yila nasil girersen oyle gidermis Dusunsene 2006'ya ellerim memelerin icinde giriyorum Demek ki, ellerim yil boyunca senin memelerinin icinden cikmayacak Zarife Ah ne vuruyorsun ya?"

* "Allah beni kahretsin e mi? O kadar ufak cep telefonu alma dediydin Kari sozu dinlemezsem boyle olur Gitti cep telefonu dansoz hanimin memeliginin icine Diyeceksin ki telefonun orada isi ne? Bu yeni nesil telefonlarin neler yapabilecegine ben de inanamiyorum"

* "Dur be Turkan, dur be!! Tam kiskanclik yapacak zamani buldun Masaya hesap geldi gormuyor musun? Ellerim mesgulmus gibi yapiyorum ki, belki birinin benden once eli cebine gider de hesaptan yirtariz diye Caktirmasana!"

* "Tacettin'le iddiaya girdik O dedi ki; kesin silikonlu, ben dedim ki; degil! Sonunda hesabina iddiaya girdik Ve simdi mujdeyi veriyorum; silikon degil!! Yasadik! 2006 iyi basladi kiz hahahay!!"

* "Senin dunyadan haberin yok Hesap kol gibi geldi Dansoze para sikistiriyor numarasi yapip onceden sikistirilan paralardan araklamaya calisiyorum Sen de oyle bagir Aferin! Sabaha kadar asagida bulasik yikarken sorarim ben sana!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-08-2006   #2
Şengül Şirin

Ben şu erkeklerin zihniyetini hala anlamış değilim tuhaf vallahi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-08-2006   #3
psy.psy

güzel çalışmaşık olmuş

teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-08-2006   #4
mate

walla şengül ablacım çok haklısın bende anlayamadım galibada anlayamıyacağımmm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-08-2006   #5
Şengül Şirin

Evet mateciğim ben erkekleri hiç anlamıyorum bundan sonra da anlayabilecigimi zannetmiyorum çok dikkatli olmak lazım herşey bir şans
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-09-2006   #6
EMRE2006

Erkeklerİ Anlamaya ÇaliŞacaĞiniza Kadinlari Anlayin O Zaman Olayi ÇÖzeceksİn Kadinlar Kendİlerİne Yapiyor Ne Yapiyorsa
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com