![]() |
Sen Vurdunda Ben Ölmedim Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Sen Vurdunda Ben Ölmedim Mi?Yokluğunda ne ateşleri hasretinle yaktım da
Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sende araya korkular koydun ![]() Yasaklar koydun ![]() ![]() ![]() Bitmez tükenmez engeller koydun ![]() ![]() ![]() Şimdi nerdesin diye sakın sorma SEN ÇAĞIRDIN DA BEN GELMEDİM Mİ? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara ![]() ![]() ![]() Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına ![]() ![]() ![]() Sen varken ayrılanlara ağlamazdım ![]() ![]() ![]() Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım ![]() ![]() ![]() Sen varken böyle üşümezdim-titremezdim Masumdum, çocuklar gibi Böyle delirmezdim-küfretmezdim ![]() ![]() ![]() Hele ölmeyi hüç düşünmezdim ![]() Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehendemin SEN YAKTIN DA BEN YANMADIM MI? Biliyorsun Bütün acılarına “yeşil ışık” yaktım olmadı Bütün korkularına “arka çıktım” olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı ![]() Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı-yandım olmadı-taptım olmadı ARTIK BENDEN PES BU AŞKIN BİLETİNİ İSTEDİĞİN GİBİ KES Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git ![]() ![]() ![]() Ama ardında Ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahını-daya sırtıma Titrersem namerdim ![]() ![]() ![]() SEN VURDUN DA BEN ÖLMEDİM Mİ?
![]() |
Cevap : Sen Vurdunda Ben ölmedim Mi? |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Cevap : Sen Vurdunda Ben ölmedim Mi?Ahmet Selçuk İlkan'ın Güzel bir şiiri teşekkürler paylaştığınız için
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sen Vurdunda Ben Ölmedim Mi? |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Sen Vurdunda Ben Ölmedim Mi?ben teşekkür ederim vakit ayırıp okudugunuz için ![]() |
![]() |
![]() |
|