![]() |
Bir ''hiç'' Deilsen Bunu Bana Borçlusun!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Bir ''hiç'' Deilsen Bunu Bana Borçlusun!!!Dünlerimin yarım kalmışlığıyla yazıyorum bu satırları ![]() ![]() Garip bir hüzün var içimde ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç kez söndürdüm yalnızlığımı sigaramın külünde ben bile unuttum ![]() ![]() kaç kez bitirdim o adı sigaramın dumanında ![]() ![]() Ama yine de sevdamı kırık kalemimde harcayamadım ![]() ![]() ![]() Bir fotoğrafa bakıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() Resmi de;hayalim gibi ,ben gibi dünlerim gibi ,yarım kaldı, bir ocak sabahı ![]() ![]() Şimdi düşünüyorum da yarım kalan kimin düşüydü acaba? Sevmekse en büyüğünden seviyorum ama geleceğimde yok artık dünlerime bıraktım onu ![]() ![]() Sinsice akan zamanlara kattım sırtımdaki yaralarımı ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yapalım bedenimize hapsolmuş ruhlarımızı ben özgürleştirdim, o yapamadı ![]() ![]() Şimdi o mahkum ben özgürüm ![]() ![]() ![]() ![]() Artık ben yetemiyorum içine, ona verdikçe küçülüyor, küçücük oluyor gözümde ![]() ![]() Acı bir gerçek kıpırdıyor artık hayatımın sayfalarında ![]() ![]() rüzgar kulaklarıma fısıldıyor; *giden gitti diyor bekleme* yüreğimde onun için büyüttüğüm sevdamı hançerlediği vakit dünya dönmekten vazgeçti onun için sanki ![]() ![]() Bir ocak sabahı ben ondan vazgeçtim ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamak biraz zor neden mi böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O'nu herşeyiyle sevdim ben ![]() ![]() Sevdim ve yarattım ![]() ![]() ![]() ![]() Ne demiş üstad: güzelliğin beş para etmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bir hiç değilsen bunu benim sevgime borçlusun!!! Hadi gel de şimdi karanlığı konuşturan yazılarımı, sustur susturabilirsen
![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bir ''hiç'' Deilsen Bunu Bana Borçlusun!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Bir ''hiç'' Deilsen Bunu Bana Borçlusun!!!teşekkürler çok güsel olmuş
![]() |
![]() |
Cevap : Bir ''hiç'' Deilsen Bunu Bana Borçlusun!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir ''hiç'' Deilsen Bunu Bana Borçlusun!!!yorumun için ben teşekkür ederim black_R-O-S-E |
![]() |
![]() |
|