Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
satırlarım

Son Satırlarım!

Eski 11-12-2007   #1
suskun
icon110

Son Satırlarım!

üşüyorum sevgiliyoksunve gelmiyorsungözyaşlarıma inat gelmiyorsunbense gecenin içinde ellerimden kayıp giden seni izliyorum sessizcekızacaksın amaağlıyorum yar!ağlıyorum işte!bendeki beni anlatamam sana!öyle yorgunöyle çaresizöyle sessizöyle beklemekliartık güzel hayaller kurmuyorum sana ve bana dairkuramıyorumhayallerim bile darmadağınne nasıl sevdiğimi anlatabildimne de nasıl bir canla seni özlediğimioysa ben; bir annenin yavrusunun kokusunu özlediği gibi özlemiştim kokunuve bir bebek kokusunda aramıştım hep senive denizin derin sularında aramıştım bakışlarınıen derinlerdeanlatamadım sana bendeki seni sevgiliaffet!

Anlatamadan Gidiyorum!

üşüyorum sevgiliyoksunve gelmiyorsungözyaşlarıma inat gelmiyorsunbense gecenin içinde ellerimden kayıp giden seni izliyorum sessizcekızacaksın amaağlıyorum yar!ağlıyorum işte!bendeki beni anlatamam sana!öyle yorgunöyle çaresizöyle sessizöyle beklemekliartık güzel hayaller kurmuyorum sana ve bana dairkuramıyorumhayallerim bile darmadağınne nasıl sevdiğimi anlatabildimne de nasıl bir canla seni özlediğimioysa ben; bir annenin yavrusunun kokusunu özlediği gibi özlemiştim kokunuve bir bebek kokusunda aramıştım hep senive denizin derin sularında aramıştım bakışlarınıen derinlerdeanlatamadım sana bendeki seni sevgiliaffet!

Anlatamadan Gidiyorum!

Gidiyorum ama yüreğimi avaz avaz çığlıklar rehin almış

'bırakma! bırakma! bırakma! beni!'

ama yinede boşver sen benisen gül derdim ya hepson kez söylüyorumsen hep gül olur mu?bak ben ayrılıklar da bittimtükendimben güçlü değilim işteaffet!'güçlü ol yıkılma' derdinbeceremedimama sen gül iştegösterme kimseye gözyaşınıseni güçlü bilsinleryıkılmaz desinlerama benide unutma olur mu?hani geceleri yatağına girerken bir gülüşüm gelsin aklınane bileyimbir kavgamız gelsin işteöyle durup durup özle beni'ah olsa da bağırsa' demek gelsin işte içindenne bileyimkimseler görmeden yastığını kokla bir zamanyada üzerine kokum sinmiş bir gömleğiniilk kavgamız gelsin aklınailk kırgınlığımöyle yat olur mu yatagınabir anlıkta olsahatırla beni sakın unutma!ben hiç unutamadım ki seni

zamanı gelince isyan edesim geliyor herşeyehayatabak gene dikeldi karşımda'hadi ver sevdiğini bana' diyorbu son görüşünson yolculuğunbu Son Vedabırak onuonsuz gideceksin artık!nasıl nasıl nasıl giderim?benden canımı iste ama onu isteme!ben bırakamam ki onu diyemiyorumölüm kadar gerçeksin sevgilive yokluğun miktarı yalan!bak hep kazanmayı isterdinsen severdin zaferleri

hadi yine övün sevgilim!sen kazandın!kaybettim ben bu oyunusen sevineceksen eğer; yemin ederim binbir kez daha kaybederdimbu senin için bir zaferseövünebilirsin zaferinleoyun bittiben bittimhayat bittiben tükendimson kez bak gözlerime demek isterdimama bakma!baktıgında gördüğün seni üzmesindayanamam üzülmenesen gittin gideli gözlerimin feri söndüben sensizlikte düğümlendim

<br/

bilir misin?penceremden ağacımızı izliyorumdalları titriyor geneben titriyorumgörmedin amadiğer dalını budamışlar canımın içi!en çokta ona üzüldümyarım kalmış yarsız kalmış tek bir dal var şu an karşımdaşimdi son kez sana sarılasım geldidoya doya öpmekkokunu içime nefes nefes çekmekne bileyimkızmanı istedim işteöyle bağırıp çağısandabir yüzünü asmanı göresim geldikahretsin!ben giderken şimdi sen olmayacak mısın!

dilimde dudaklarımı parçalayan bir şarkı var:

'Doymadım!Doyamadım Sevmelere Seni Ben!Kimseyi Koyamadım Yerine Yeniden

bak ben gidiyorum sevgili!sen olmayan ve asla olamayacak birine

hadi 'Dur' de

'Yapma' de

'Kal' de

Ne olur sevgilim Hadi 'Kal!' de

artık bütün hikayeyi biliyorsundaha fazla anlatmayacağım!bu satırlarımı herkes anlayamasada sen anlarsın biliyorum

ne olur canımın içi!

durdur beni!

benim gücüm yok

yak geçtiğim yolları!

'al beni ,yüreğine sakla beni!'

verme kimselere!

gidiyorum ben sevgilibak gidiyorum!

Gidiyorum Ey Yar!

Bu Son Sesleniş Yüreğine!

'Ne Olur Senden Gitmeme İzin Verme, Bırakma Beni!'

şimdi o bildiğin türk filimlerindeki bir senaryomu kaldı payımıza
şimdi böylemi veda edeceğiz sevdamıza
susma sevgilim bu nasıl bir veda?
yüreğim parçalanıyor seni benden alan her satırda
sen bilirsin kimseler bilmez bumu olacaktı düşen payıma?

-Sevgi Neydi?

-Sevgi İyilikti!Dostluktu!Sevgi Emekti!

-Durursam Bi Daha Kurtulamam!

-Ziyanı Yok!Gülüşü Yeter Bize

-Yüreğim Kaydıysa Günah mı?

-Çamura Saplansam Yardıma Gelir misin?

-Elini Tuttum Sıcacıktı!Yüreği Elindeymiş Gibi

-Elinden Tutuversem Benimle Gelir mi?

-Seninim İşte!Alıp Götürsene Beni!

Elveda Selvi Boylum Alyazmalım
Elveda Bitmemiş Türküm Benim!

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com