![]() |
Artık İlginemiyorum Seninle! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Artık İlginemiyorum Seninle!ARTIK İLGİLENMİYORUM SENİNLE Bunca yıkılmış dağlar üstüne Kalbimin kanını buharlaştırdı gözlerin Oysa kaç güvercin havalanmıştı içimden Konarak pervazlarına gülüşlerinin Kaç mermi sıyırmıştı ruhumu Acımasız yürüyüşlerinin mevzilerinde Dayanmıştım Ağlamıştım saatlerce parçalanan düşlerime Ta ki sevgilim Kızaran bir gök bulutu Ölümü Bir yıldırımla düşürdüğün ana değin Kalbimin haritasına Artık ilgilenmiyorum seninle Demiştin barut kokan kelimelerle Demiştin de hayat ölü bir bıldırcın gibi Tutuşup yanmıştı yanan bir tahta içinde Tarla küllerle dolu, ortasında yumurta Çatladıkça yeniden doğuruyor kanımdan Fışkıran harflerle kalbim olan cümleyi: Ben ancak bir tarih kitabı kadar İlgileniyorum seninle ![]() ![]() ![]() NURULLAH GENÇ
![]() |
Cevap : Artık İlginemiyorum Seninle! |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Artık İlginemiyorum Seninle!tam yine eski formundasın dicektim ki nurullah genci gördüm :) güzel bi şiir suskun senin şiirlere benzer teşekkrüler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Artık İlginemiyorum Seninle!öyleyim hala ama bu şiir çok güzel şairin bütün şiirlerini tavsiye ederim:)okuduğun için sağol! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Artık İlginemiyorum Seninle!teşekkürler suskun çok güzel bir şiir gerçekten, çok genç yaşta profesör ünvanı almış her konuda başarılı bir şahsiyet, hele yağmur şiiri bir harika sanırım ödüllü şiiri, eline sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|