![]() |
Mutlu Eşlerin Özellikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Mutlu Eşlerin Özellikleri1 mutlu eşler gelişime açık ve kendilerini yenileme konusunda heveslidir ![]() 2 mutlu eşler genellikle hayatın sıkıntılarını tatlı tebessümlerle yumşatmayı başarabilen,hadiselerin ağırlığı altında ezilmeyecek kadar pozitif kimselerdir ![]() 3 mutlu eşler ''Eşim beni mutlu ediyorken ben onu ne kadar mutlu edebiliyorum?sorusunu kendilerine sorabilen kimselerdir 4 mutlu eşler birbirlerini hataları ve kusurlarıyla olduğu gibi kabul eder ![]() ![]() 5 mutlu eşler önemli sorunlarını birbirleriyle konuşabiliyor böylelikle evlilikle ilgili sorunlardan korunurlar 6 mutlu eşler iki değil bir olmayı başarabilen takım şuurunu sahip kimselerdir ![]() ![]() 7 mutlu eşler sevginin bulunmadığı ortamların insanı bunalttığını bildikleri için evlerinde sevgilerini cömertçe sunarlarbirbirlerine ![]() ![]() ALLAH HERKESE MUTLU HAYIRLI EVLİLİKLER NASİP ETSİN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mutlu Eşlerin Özellikleri |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Cevap : Mutlu Eşlerin ÖzellikleriAslında her ilişki çeşidinde olduğu gibi asıl olan saygı saygı olmadan hiç bir ilişkinin devam etmesi mümkün değil teşekkürler angel güzel tavsiyeler gerçekten ![]() |
![]() |
![]() |
|