![]() |
Belkide... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Belkide... BELKİDE
![]() ![]() ![]() Belkide hiç olmamalıydık bir an bile ![]() ![]() ![]() Sol cepkenin altında gizlice taşımamalıydık birbirimizi ![]() ![]() ![]() Kader dediğimiz oyun, Belkide hiç buluşturmamalıydı bizi bir yerlerde ![]() ![]() ![]() Hiç bilmemeliydik aslında, Ne sen beni, Ne de ben seni ![]() ![]() ![]() Aramızdaki uzaklıklarda, Seni bana getirmemeliydi ![]() ![]() ![]() Beni de sana ![]() ![]() ![]() Zaman baştan son sanisesini doldurmalıydı aslında bizim için ![]() ![]() ![]() Herşey bir önceki saniseden önce yaşanmalıydı ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Yokluğunun kendisini çoktan çalmalıydım senden ![]() ![]() ![]() Daha hiçbirşey bitmemişken, Yolun sonunda beklememişken ![]() ![]() ![]() O son anı hiç kazımamışken birbirimizin hafızalarına ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Elveda,bir sonbaharda; Bir ağacın köhneliğinde yaşanmalıydı ![]() ![]() ![]() Dökülen o aciz yaprakların altında ![]() ![]() ![]() Terkedilmeye mahküm ![]() ![]() ![]() Gitmelere boynu bükük ![]() ![]() ![]() Bitmeye çoktan hazır ![]() ![]() ![]() O yitirilmişliğin önünde ![]() ![]() ![]() Daha da hüzünlü olurdu belkide ![]() ![]() ![]() Bu kopkoyu nefretimin çok ötesinde ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Seni hiç sevmedim ![]() ![]() ![]() Ya da belkide bunu böyle bildin ![]() ![]() ![]() Bildiğinin ötesinde, Ne uçurumların ayağında, Neler yaşadığımı hiç bilmeden ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Hatalıydın ![]() ![]() ![]() Yanlıştın ve suçluydun herzamanki gibi ![]() ![]() ![]() Bir türlü görmeyi istemedin ![]() ![]() ![]() Sendeki beni ![]() ![]() ![]() Hani o çok sevdiğin, Sendeki o beni ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Bu öylesine bir andı ![]() ![]() ![]() Hem senin için ![]() ![]() ![]() Hem de benim için ![]() ![]() ![]() Öylesine varolan, Anlamı ise sonsuz bir hiçlik olan,an ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Seni bensizliğe, Beni de sensizliğe çoktan terketmeliydim ![]() ![]() ![]() Sana elveda bile demeden ![]() ![]() ![]() Bir an´da ![]() ![]() ![]() O anın o sonsuz anlamsızlığıyla ![]() ![]() ![]() Gitmeliydim çoktan ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Her türlü sana bu denli çabuk, Gözüm kapalı yürümemeliydim ![]() ![]() ![]() Bana doğru yürümeni ise;çoktan engellemeliydim ![]() ![]() ![]() Sana yalan söylememeliydim ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Seni hiç özlememeliydim ![]() ![]() ![]() İsmin bana hiçbirşey hatırlatmamalıydı ![]() ![]() ![]() Ya da sana ait herşey ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Sensizliğin sonsuz kıyısında ![]() ![]() ![]() O kara renklerinle karşımda yeniden duran sana bir an bile bakmamalıydım ![]() ![]() ![]() Seni bir daha bulmamalıydım ![]() ![]() ![]() Firar eden kalbimin peşinde ![]() ![]() ![]() İçimde kalmamalıydın ![]() ![]() ![]() Söküp gitmen gerekiyordu herşeyini ![]() ![]() ![]() Ve her seni ![]() ![]() ![]() Ben senden giderken ![]() ![]() ![]() Sensizliğin bu kadar çok acıttığını bilmezken; Seni hiç özlememiş ![]() ![]() ![]() ![]() Seni asla aramamışken biryerlerde yüreğim ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Sensizliğin ne olduğunu tam olarak çözebilseydim ![]() ![]() ![]() Sen´in kim olduğunu çözebildiğim gibi ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Yokluğun bu kadar ağrıtmazdı ruhumu ![]() ![]() ![]() Hergün gizliden gizliye ![]() ![]() ![]() Bir çizik atmazdı ruhuma ![]() ![]() ![]() Herşey için çok geç olmazdı belkide ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Bu kadar çok azalmazdın bende ![]() ![]() ![]() Bitmene rağmen kalamazdın yüreğimde ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Sensizlik;vurup gittiğim halde açık bırakmazdı o kapıyı ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Her an bir ışık yanmazdı o kapının ardına ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Her aydınlığı; Senin gelişin ve o kapıyı kapatışın sanmazdım ![]() ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() Yağmur Tuana |
![]() |
![]() |
|