Hangi Ünlüsünüz |
|
|
#1 |
|
x_KuMSaL_x
|
Hangi Ünlüsünüzsiteye fotografınızı yükleyin ve o size en yakın benzeyen ünlüyü bulsun ve ileri devam ettikçe iki resim arasında geçiş yaparak benzerligi daha ii gösteriyor http://www myheritage com/FP/Company/tryFaceRecognition php?lang=TR&morph=1
Cevap : Hangi Ünlüsünüz |
|
|
#2 |
|
efobedo
|
Cevap : Hangi Ünlüsünüzsağol ama yapamadım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:: sm_confused:
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|
#4 |
|
mate
|
Cevap : Hangi ÜnlüsünüzBen denedim oldu gayet eğlenceli bir şey Sitede browse yazan yerden bilgisayarınızdan kendinize ait bir fotoğraf yükleyin ve face Recognition yere tıklayın ve bekleyin işte bu kadar :) teşekkürler kumsal ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
x_KuMSaL_x
|
Cevap : Hangi ÜnlüsünüzAlıntı:
asıl ben teşekkürler ederim ben şimdi girdim bu konuyu yazmak için sen halletmişsin sağaolasın neyse arkadaşalr deneyim eğleneceksiniz allahaemanet olun byeee |
|
|
|
|
#6 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Hangi Ünlüsünüz~~ Ben zaten yeterince ünlüyüm ne gereği var başkasına benzetilmeye başkası bana benzesin~~ :sm_cool: :sm_biggrin: |
|
|
|