![]() |
Sevgilime Veremediğim Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Sevgilime Veremediğim MektupBu mektubu onun için yazmıştım ama veremedım ![]() Sebep Sensin!! Sen sorgularken beni kafanda, ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla ![]() Bir tek sözün bağlardı beni sana, oysa sen hep susmanın koynunda ![]() ![]() Aşkın içine bir kez girdi mi kuşu, teslim alır bedenleri de ![]() Sütten çıkmış ak kaşık değildim ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza ![]() O dünya ki, bazen minicik bir odada bazen kentin ortasında şekillendi ![]() Nasıl da güzeldi ![]() ![]() Ah bu sorular… Yaşamak varken sevdayı delice, niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben “aşk” dedikçe sen “hayır” dedin ![]() Zaten az konuşan sen, olumsuz ne kadar sözcük varsa bulup çıkardın ortaya ![]() Ben bir şey diyemedim ![]() Ne kadar zarar vermişim sana meğer… Nasıl değiştirmişim seni… Oysa hiç böyle düşünmemiştim ![]() Kimseye zarar vermek istemem ben ![]() Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem ![]() Demek ki gitmelerin zamanı geldi şimdi ![]() Çocukluğuna sığınır atlatırsın bu acıyı ![]() Ne anılarımız kalır aklında ne sevda sözlerimiz ![]() “Rahat değilim” diyordun ya, rahat ol artık ![]() Gülüşlerini saklaman için bir neden kalmadı ![]() Tedirginliğinin sebebi de kalktı ortadan ![]() Gidişim yürekten değil, zorunluluktan ![]() Sanma bu toy sevdayı başka kimliklere taşırım ![]() Sanma ki benden sakladığın gülüşlerini yalancı yüzlerde ararım ![]() Seni de ***ürürüm yüreğimde ![]() ![]() Bulup bulup kaybettim seni ![]() ![]() Ne yazık ki toz-duman edemedim kuşkularını, ne yazık ki kalamadın bana ![]() Öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde ![]() Kokladıkça bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın ![]() seni sevdıgımı sana soyleyemedım ınan ama dayanacak gucum kalmadı senı olesıye sevıyorum birtanem!!! Alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgilime Veremediğim Mektup |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Sevgilime Veremediğim Mektupsüpermış vallla |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgilime Veremediğim Mektup |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() Cevap : Sevgilime Veremediğim Mektupbende buna benzer bişi yazmıştım zamanında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler |
![]() |
![]() |
|