![]() |
Cevap : tabu nun devamı |
![]() |
![]() |
#31 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : tabu nun devamı:sm_biggrin::sm_biggrin: paylaşım için tşklr ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Tabu Süper Valla |
![]() |
![]() |
#32 |
ayfun
|
![]() Cevap : Tabu Süper Vallaya helal olsun ya gerçekten mükemmelsin:sm_sleep: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ayfun
|
![]() Cevap : Tabu Süper Vallaya helal olsun ya gerçekten mükemmelsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Tabu Süper VallaKelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? ![]() ![]() ![]() ![]() - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! ~~ Bu ikisi resmen yardı ya ~~ :Green_Colorz_PDT_01:Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_38 :Green_Colorz_PDT_11 :Green_Colorz_PDT_26 :Green_Colorz_PDT_21 :Green_Colorz_PDT_08 :Green_Colorz_PDT_50 :Green_Colorz_PDT_36 :Green_Colorz_PDT_10 :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
angelesdream
|
![]() Cevap : Tabu Süper Vallagülmekten birşey yazamıyorum resmen:))) teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Tabu Süper VallaKelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naap'tığımı bilmiyorum filan ![]() Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin, ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Özlem
|
![]() Cevap : Tabu Süper VallaKelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart çok güzel, teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
puslu
|
![]() Cevap : Tabu Süper VallaKelime: Uçak - Havada uçar ya ![]() ![]() - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu? eline sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
burak97
|
![]() Cevap : Tabu Süper VallaKelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? ![]() ![]() ![]() ![]() - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
efobedo
|
![]() Cevap : Tabu Süper VallaKelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu çoq güzeldi puaahahahah
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tabu Diyalogları Bu Başlık Altında |
![]() |
![]() |
#41 |
mate
|
![]() Cevap : Tabu Diyalogları Bu Başlık AltındaBenzer konuların hepsi bir başlık altında toplandı ![]() ![]() Teşekkürler arkadaşlar :sm_wink: |
![]() |
![]() |
|