Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevgiler, sevgisiz

Sevgisiz Sevgiler!!!

Eski 10-26-2007   #1
angelesdream
Ico21

Sevgisiz Sevgiler!!!

Sevgisiz Sevgiler
Ne kadar kolaydır "Seni Seviyorum"u söyleyebilmek

Ne kadar kolaydır karşımızdakinin gözlerinin ta derinliklerine bakarken bu sözü fısıldayıvermek

Ne kadar kolaydır karşımızdakini sevgimize inandırıvermek

Ne kadar kolaydır birşeylerin tıkandığı yerde "bu olmadı, bende şansımı başka sevgililerde denerim" diyebilmek

Seni Seviyorum

Aramızda kaç kişi bu sözü söylerken inanarak söylüyor?

Aramızda kaç kişi sevgiyi en gerçek ve en yalın haliyle duyumsuyor yüreğinde?

Aramızda kaç kişi sevgisinin üzerinde menfaat tohumlarının yeşermesine izin vermeden sevmeyi becerebiliyor?

Aramızda kaç kişi sevgisi uğruna, almadan vermeyi erdem sayıyor?

Aramızda kaç kişi sevgisini tek bir kadına/erkeğe yoğunlaştırıp, "biri giderse diğeriyle idare ederim" zafiyetine düşmeden besleyebiliyor?

Bizler sevmeyi yanlış öğrendik Yanlış benimsedik

Sevmek; sadece sevgiliyle yatakta geçirilen birkaç saat demek değildir

Sevmek; sadece "işte yatak dışında da birlikteyiz" deyip, sağda solda gezinmek demek değildir

Sevmek; sadece sevgiliyi koluna takıp, çevreye caka satmak demek değildir

Sevmek; sadece patlamış mısır yiyerek ya da elele tutuşarak film seyretmek değildir

Sevmek; otomatiğe bindirilmişçesine sadece hafta içi, sadece hafta sonu,sadece belli saatlerde buluşmak değildir

Sevmek; "seviyorsa beni bırakıp gitmez, giderse zaten sevmiyordur" felsefesini savunarak sevgiyi kendi kaderine terketmek demek değildir

Sevmek; "O bana nasıl davranırsa, ben de ona öyle davranırım" demek de değildir

Sevgide yalan olmaz, rutin olmaz, menfaat olmaz, ihanet olmaz

Sevmek; bazen hiç sebepsiz, sırf sesini duymak için aramaktır

Sevmek; gecenin bir yarısında uyanıp "Seni Çok Seviyorum" mesajı yollayabilmektir

Sevmek; hiç beklemediği bir anda, hiç birşey demeden sarılabilmek,saçlarını okşayabilmektir

Sevmek; zor anında yanında olduğunu hissettirebilmektir

Sevmek; sıkıntılı zamanlarda sözle değil, özle destek olabilmektir

Sevmek; kaybetmemek için kıyasıya mücadele edebilmektir

Sevmek; "tekrar tekrar ne gereği var ki" diye düşünmeden defalarca " Seni Seviyorum" diyebilmektir

Sevmek; arabayı birden durdurup, köşedeki çiçekçiden bir çiçek alıp verebilmektir

Sevmek; hiç gereği yokken bile ona küçücükte olsa bir şey almak, onu sevindirmek isteğidir

Sevmek; alışkanlıklardan seve seve vazgeçebilmektir

Sevmek; sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alabilecek yüreği taşıyabilmektir

Sevmek; sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alarak, size koşan sevgiliye yüreğinizi açabilmektir

Sevmek; koşullar ne olursa olsun, bir dilim ekmeği, bir meteliği paylaşabilmektir

Sevmek; merak etmek, merak edildiğini bilmek istemektir

Sevmek; özlemek, özlendiğini duymak istemektir

Sevmek; başkalarına bakmak, başka birilerini düşünmek, başkalarıyla da gönül eğlendirmek düşüncesinin içinden gelmemesidir

Böyle hissetmiyorsak, sevgimizi böyle yaşamıyorsak "seviyorum" demeyelim

Dünyada her şey bu denli kirlenmişken,bırakalım sevdalarımız temiz kalsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sevgisiz Sevgiler!!!

Eski 10-28-2007   #2
vili

çok ama çok hoşuma gitti:Green_Colorz_PDT_12 saol Angelesdream:sm_wink:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2007   #3
bukettt

son zamanlarda okuduğum sevmek üzerine yazılmş en güzel yazıydıiçlendim resmen yaaseviyorsun ama sevilmiyorsun bunu biliyorsun ama çaktırmıyorsun ki sevmesede benle olsun diesenin sevgin onun sevgisiyle orantılı değil sevmesede seviyorsunama canın çok acıyoro kadar sinirim bozuluyor ki seni seviyorum ağzından herangi bi cümleymiş gibi cıkanlarayüreği titremiyor onu söylerken sırf laf olsun diyeherşeyi dış görünüşle ölçen ahmaklar varya '-aa bakınnn ben bunla cıkıyorum ne kadar güzel-yakışıklı' die hava atanlar aslında o kadar ah makkikibazen düşünüyorumda insanlar duygularınımı aldırdısen sevdiğini herşeyin üstünde tutarken onun en ufak bi şeyde posta koyması insanı öyle bi mahvediyorkibence dünyadaki en şanslı insanlar delice sevilen insanlardır yakışıklı,zengin,güzel başarılı olanlar değilama malesef bütün değerlerimizin gün geçtikçe gittikçe kaybolduğu gibi sevgimizde yok olmak üzere
çok çok beğendim teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-09-2007   #4
gulhan

süper olmuş sağol
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com