![]() |
Fatma'yla Evlendi, Dağa Kaçtı!! |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Fatma'yla Evlendi, Dağa Kaçtı!!Fatma'yla evlendi, dağa kaçtı Fatma Kurtulan, terörist kocasını görmeye K ![]() ![]() ![]() 8 askeri PKK’lılardan teslim alan DTP’li Fatma Kurtulan’ın eşi 'Piro' kod adlı Salman Kurtulan’ın nikáhının 4 ![]() ![]() ![]() BABASI TÜRBE BEKÇİ DTP Milletvekili Fatma Kurtulan’ın boşandığı ve kendisinden yıllardır haber alamadığı iddia edilen kocası Salman Kurtulan, 20 Aralık 1962 Kahramanmaraş Pazarcık’a bağlı Salmanıpak Köyü’nde doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksul bekçi Musa, Salman’ı Pazarcık Lisesi’ne gönderdiğinde onun PKK’lı olacağından habersizdi ![]() ![]() Salman’ın örgütteki kod adı 'Piro' ![]() ![]() ![]() FATMA VE SALMAN AMCA ÇOCUĞU Nikahı ardından Salman ile Fatma Kurtulan, amca çocukları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DAĞA KOCASINI ZİYARETE GİDİYORDU Fatma ve Salman’ın akrabaları, boşandıkları iddialarına itiraz ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afişle aranıyor SALMAN Kurtulan fotoğrafının bastırıldığı afişlerle aranıyor ![]() Adana 6 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fatma'yla Evlendi, Dağa Kaçtı!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Fatma'yla Evlendi, Dağa Kaçtı!!bir şiiri hatırladım, afrikada bir çinli"fan fin" eder ter ter tepinir zenciler Çin'de ve şimdi ben kelimesiz düşünürüm dört köşe bir Babil probleminde beynimde saatli bir bomba tik-tak bütün diller karıştı birbirine şimdi kimler dost kimler yabancı belli değil birileri gülüyor halimize gülüş o gülüş ve ben şimdi skolastik bir felsefe probleminde kelimesiz düşünüyorum kelimesiz bu karnaval kalabalığında |
![]() |
![]() |
|