Ne Bir Ses Ne Bir Cümle! |
|
|
#1 |
|
RaHaTSiZ
|
Ne Bir Ses Ne Bir Cümle!![]() Ne ses istiyorum ne de bir cümle ![]() ![]() Sadece ben varım,varmışım anlıyorum Ve şimdi daha iyi biliyorum Biribirinin aynı olan sahneler perdeleniyor hayatımda![]() ![]() Tiyatro güzeldir Ama tiyatro senaryodur,kurgudur Benimki fazla gerçekçi olmadı mı ? Perdeleri kapatsak mı? Ben sıkıldım bu sahneden![]() ![]() İnmek istiyorum Şu sahne tozunu ben fazlaca yuttum![]() ![]() Başlarda tatlı geldi ama şimdi acımsı tatlar bırakıyor dilimde Su içmek fayda etmiyor bu tadı geçirmeye![]() ![]() Yazdığım cümleler teselli bulmuyor artık adresi olmayan avare olmuş sevinçlerimde![]() ![]() Acı çekiyor her bir zerrem,kıvranıyor cümleler kırışmış sayfalarımda![]() ![]() Neyin bedeli bu? Senaryoda yok bunlar![]() ![]() Nerde benim repliğim? Ne söyleyecektim sen geldiğinde? Unuttum![]() ![]() Aklıma gelenler,dilime giden yolu bulamadı![]() ![]() Nerdeler mi? Sorma bana,bende bilmiyorum![]() ![]() Bıraktım zaten hepsini![]() ![]() ![]() Varsın hepsi kayıp olsunlar![]() ![]() Dilimdeki acı tadı bilmesinler![]() ![]() Acı büyütür insanı![]() Bende büyüdüm,hala da büyüyorum Ama batıyorum amaçsızca![]() ![]() ![]() Çırpınıyorum da batarken,bu bana sadece zaman kazandırıyor![]() ![]() Ne derin Allah'ım bu yer![]() ![]() Dibi yok hala görünürde![]() ![]() ![]() Nereye bu yolculuğum? Hani son durak nerde? Kim hazırladı bu sahneyi? Bulamıyorum kapıyı! Sen! Çekil önümden artık,göremiyorum yolumu![]() ![]() Yanımda yürüyemiyorsun,bana yol göstermiyorsun![]() ![]() Yalvarırım çekil,bari kalan son aklımla,son gücümle bulayım yolumu![]() ![]() Ne ses istiyorum ne de bir cümle![]() Sus bu yüzden sakın konuşma![]() ![]() Yol gösterme bana! Elimi tut ***ür![]() ![]() Bu sahne böyle miydi? Hatırlamıyorum![]() ![]() Hatırlatır mısın bana? Kaybetmeye yüz tutmuş kayıp sevinçlerime sahip çıkar mısın? Biliyor musun ben bulamıyorum![]() ![]() Sen bulabiliyor musun her kayıp sevincini? Yoksa sen hep mi mutlusun? Belli,sen yutmamışsın sahne tozunu![]() Çok belli Mutluluk nedir ki dostum? Sen bana acıdan haber ver??? Acı çek ki,büyüyesin![]() ![]() Sen daha çocuksun![]() ![]() Acıyı tanımamış hiçbir zerren! Bana anlatma mutluluk hikayelerini,sözümona mücadele eden içten içe umutsuz hikaye ve kahramanlarını![]() ![]() Ben büyüdüm çocuk![]() ![]() Masallarını unuttum![]() ![]() Sen sihir ol en iyisi![]() ![]() Ben yaşayan bir ölü,dokundur sihirli değneğini,hadi dirilt beni! Ama dur çocuk,elini kalbine koy,ordakiler varabilmişse diline, o zaman tut elimi![]() ![]() yap sihirini![]() ![]() Ama varamıyorsa kalbindekiler diline![]() Bırak kalsın![]() ![]() Bırak![]() ![]() Ben büyüdüm çocuk![]() ![]() büyüdüm![]() ![]() Bu yüzden ne bir ses istiyorum ne de bir cümle![]() ![]()
|
|
Cevap : Ne Bir Ses Ne Bir Cümle! |
|
|
#2 |
|
angelesdream
|
Cevap : Ne Bir Ses Ne Bir Cümle!Ve şimdi daha iyi biliyorum Biribirinin aynı olan sahneler perdeleniyor hayatımda![]() ![]() Tiyatro güzeldir Ama tiyatro senaryodur,kurgudur Benimki fazla gerçekçi olmadı mı ? Perdeleri kapatsak mı? Ben sıkıldım bu sahneden![]() ![]() İnmek istiyorum Şu sahne tozunu ben fazlaca yuttum![]() ![]() Başlarda tatlı geldi ama şimdi acımsı tatlar bırakıyor dilimde Su içmek fayda etmiyor bu tadı geçirmeye![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatırlamıyorum ![]() ![]() Hatırlatır mısın bana? Kaybetmeye yüz tutmuş kayıp sevinçlerime sahip çıkar mısın? ![]() ![]() ![]() Ben yaşayan bir ölü,dokundur sihirli değneğini,hadi dirilt beni! Ama dur çocuk,elini kalbine koy,ordakiler varabilmişse diline, o zaman tut elimi ![]() ![]() yap sihirini![]() ![]() Ama varamıyorsa kalbindekiler diline![]() Bırak kalsın![]() ![]() Bırak![]() ![]() Ben büyüdüm çocuk![]() ![]() büyüdüm![]() ![]() Bu yüzden ne bir ses istiyorum ne de bir cümle![]() ![]() ![]() kendimden geçtim bir an uzaklaştım sanki herşeyden ![]() ![]() ne dokunaklı bir yazı bu! teşekkürler rahatsızım
|
|
|
|
#3 |
|
Ergenekon
|
Cevap : Ne Bir Ses Ne Bir Cümle!Çok güzel, eline sağlık ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Ne Bir Ses Ne Bir Cümle!emeğine saalık etkileyici bir yazı gerçekten ![]() ![]() ![]() teşekkürler
|
|