![]() |
Converse Kullanım Kılavuzu |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Converse Kullanım Kılavuzu![]() arkadaşlar bu gerçektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AYAKKABINIZI SATIN ALIRKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER Satın alacağınız ürünün sağ tekini sağ ayağınıza, sol tekini sol ayağınıza giymek suretiyle deneyiniz; iki elinizle tutarak ayağınızı 45 derecelik açıyla ayakkabının içine sokunuz ![]() ![]() Sıkan, acıtan, vuran ürünleri satın almayınız ![]() ![]() Kullanılmış ürünlerin değiştirilmeyeceğini unutmayınız ![]() ![]() ![]() Ayağın anatomik yapısı nedeniyle deri ürünlerde kırışıklıklar; keten, süet ve derilerde yanlara doğru genişleme ayağın şekline göre normaldir ![]() ![]() ![]() BAKIM BİLGİLERİ VE UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIM Kirlenen deri ayakkabılar nemli bezle silinmelidir, akşamdan suya basmanın bir faydası olmayacaktır ![]() ![]() Keten ürünler soğuk suda elde yıkanmalıdır ![]() ![]() Keten ürünlerde renk solmasına neden olacak diğer durumlar; -Romantik olacağım diye deniz kenarındaki yürüyüşlerinizi Converse'lerinizle yapmak - Ürünleri ıslak, nemli bırakmak ve güneş altında kurutmak Ayakkabının emmiş olduğu ter 24 saatte buharlaşır ![]() ![]() ![]() Satın almış olduğunuz ürünün formunu sürekli koruyabilmesi için Converse'lerinizle spor yapmanız gerekmez; ayakkabılarınızı çamurlu, tozlu ve nemli bırakmamanız, kalıpta dinlendirerek muhafaza etmeniz yeterli olacaktır ![]() GÜVENCE DEĞİŞİM KAPSAMI Ürün fonksiyonu ve üretim amacı dışında kullanılmamalıdır ![]() ![]() ![]() Sürtme ve çarpma gibi sebeplerden dolayı meydana gelebilecek yırtılma, açılma ve deformasyonlar üretim hatası olarak değerlendirilmez ![]() ![]() İçi astarlı ve astarsız ayakkabılar hakiki deriden imal edildiği için sağlığınızı bozabilecek kimyasal katkılar içermez ![]() ![]() Umarım reklam olmuodur:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
m_r_b
|
![]() benim aldığımda şunlar yazıodu: "boyası akabilir,patlayabilir ve yırtılabilir ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Converse Kullanım Kılavuzu |
![]() |
![]() |
#5 |
angelesdream
|
![]() Cevap : Converse Kullanım Kılavuzuilginç bir satış tekniği ![]() teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Converse Kullanım Kılavuzu |
![]() |
![]() |
#6 |
bukettt
|
![]() Cevap : Converse Kullanım Kılavuzueğlence olsun diemi koymşlar puhahahah |
![]() |
![]() |
|