Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elveda, sözüm

Elveda! Ancak Son Sözüm Değil

Eski 11-07-2007   #1
mate

Elveda! Ancak Son Sözüm Değil

'Sensiz'lik vakti geldi,çattı Acılı,tedavisi mümkün olmayan bir operasyona giriyor gibiyim Sessiz,durgunÇıt çıkmıyor ne odamda,ne bedenimde,ne de ruhumun en dip köşelerinde'çıt' yok! Çok ses çıkardım şimdiye dekSustum sandım ama konuştumBazen bağıra çağıra,bazen de sessizce anlatmaya çalıştımAnlamadın? Anlatmaktan vazgeçtim çoğu kezPes etmek değildi,başka birşey,tanımlayamadımŞimdi sorsan yine açıklayamamZaten faydası da olmazAnlamsız! Anlatmaktan vezgeçtimPes etmedim,yılmamalıBen de anladığın dilden konuşmaya çalıştımBaşarabildim mi,sormuyorum sana!Cevabını merak etmiyorum *Şu an tek merak ettiğim bunun senin eline geçip geçmeyeceğiOkuduğun an ne hissedeceğin Bunları öğrenmemi imkansızlaştıracağım saatler sonra Evet,saatler sonra Kendimi yalnızlığın kollarına attımSenin kollarına değilki bana hiçbir zaman sadık olmadılarNe gözlerin,ne bedenin,ne dilin,ne sözlerinNe de yüreğin! *Sözlerinle dolu herşeyi attımKalamazlar bende Sesini unutmaya mahkum ettim kendimi Çabalıyorum işteYapmalıyım,artık biliyorum "Unut kahrolası!" diye sesleniyorum beynime,kalbime Mektuplarını,bana yazdıklarını,sevdiğini anlatan cümlelerini,aklına gelen ne varsaSon bir kez okudum Keşke,gerçek olabilselerdiYa da dediğin gibi gerçekliğe yaklaş- saydı'Neden??' çığlıklarım odada yankılanmakta şimdiSadece soruyorum kendime 'Neden?'Ama bu soruyu kendime değil,sana sormalıydım,değil mi? Şarkılarımızın hepsini silmeliyim hafızamdanHer duyduğumdahayır,kesinlikle silinmeli! "Kes sesini!" dedim yüreğime,şimdiye kadarDinlemedi,hep sana koştuHata ettiğini göstereceğim ona da Saatler kaldı,yalnızca saatler! *Duvarımdaydı fotoğrafınKaldırdım!Yetmedi, yaktım !Yan ışını izledimBiliyor musun,aynı benim canımı yakışın gibiydiYavaş yavaş,sezdirmeden -sen öyle sandın- ama en sonunda külArdında sadece 'kül' Düşün şimdi,senden bunu istiyorum ama,düşünmene bile gerek yok değil mi?Söz konusu benim değil mi? Düşünme beni,hatta hiç aklına getirmeHatırında olmayayım! Yalanlarını da al,çık hayatımdan!Ağır geldiler banaGitmelisin artık benden! Giiiit! Ama,durKal BenBekle! *Hayır"Seviyorum"demeyeceğimBen,bengi de bilirimCesaretliy im,merak etmeYine diyorum sanaGöreceksinVe bir daha beni hiç göremeyeceksin -Saate bakmadım,kaç saat sonra,bilmiyorum- Sadece gitmeni istiyorum şimdiGit! *Seni merak etmiyorum,senumrumda değil!Evet,umrumda değilsin!Ben?Kendim de umrumda değil,ben kendimi unutalı çok olduAnlamadın dedim ya,anlaman çok zorHatta imkansız! "Anlıyorum","Anladım"lar her söylenişinden sonra ispat etti anlaşılmazda olduğunu *Bir tek senden gelenleri imha etmedim -ya da imha etmeye çalışmadım- benden sana giden tüm sözler,mahkumiyete girdiArtık hiç özgürlüğe kavuşamayacak cümleler -Zamanım daralıyorİstesem de özgür bırakamam hecelerimi- Bittin sen,bende Bitiş bende daha önce başladı Somut bitmişliğe tanık olacaksın,bekleSaatler sonra Canının yanması nedir bilir misin? Nerden bileceksin! Bilsen de can yakmak kadar iyi bilmezsin,eminim Saatler dedim ya,saatler sonra! Ama şimdidenelveda! *Merak ediyorum hala bu eline geçince ne hissedeceğiniTüm sevdiklerim,sevenlerim!Affetsinler beni *Sözlerin hala kalbimin en kuytularında,zihnimde *Fotoğrafın yanımda,sol yanımın üstünde duruyor hala *Sana olan hiçbir zerrem eksilmediSon anımda bile mektup yazıyorum işteSaatler sonra ya da günlerSen bunu okuduğunda,anlayacaksın! *"Elveda!" dedimAncak,son sözüm o değil
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com