Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evlilik, üzerine

Evlilik Üzerine

Eski 01-30-2007   #1
Ergenekon

Evlilik Üzerine

Evlilik ile ilgili bir araştırma yaparken çok ilginç "Özlü Sözler" ile karşılaştım "Güler misin, ağlar mısın?" tarzı bu sözler açıkçası beni güldürdü "Acaba" dedim "Gülebilme cüretim bekarlığımdan mı geliyor!!!???" Burada sizlerle paylaşacağım bu "Özlü sözler" evli hanımları ne derece öfkelendirir bilemem ama bence komik
"Bir adam evlenene kadar eksik sayılır evlenince tam bitmiş olur" diyor "Özlü söz"ümüzün biri Bir diğeri ise son derece bozguna uğratacak bir anekdot: "Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: "Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım" Adam cevap verir:"Evet o zamanlar çok aşıktım bunu fark edemedim"
Biraz da beyleri öfkelendirelim: Bir davette bir hanım arkadaşına sorar:"Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun? "Diğer hanım cevap verir:"Evet yanlış adamla evliyim de ondan" Ben bu anekdot'u okuyunca öğrendim; Evlilik yüzüğünü sağ ele ya da sol ele takmanın farklı anlamlara geldiğini Ne diyelim, Allah yanlış ele taktırmasın, halimiz nice olur sonra :)
Bir de tarafların her ikisini ilgilendirecek bir "Özlü söz"ümüz var Hemen aktaralım: "Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında ise her ikisi de konuşur komşular dinler"
Eh o zaman bir "Özlü söz" daha aktararak bitirelim yazımızı: "Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz: Ya arabası yenidir, ya da karısı!"
Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-31-2007   #2
bessraa

saoll payhlashım ichin

TaPaRsAn TePiLiRsİn , TePeRsEn TaPıLıRsIn
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Evlilik Üzerine

Eski 11-05-2007   #3
puslu

"Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz: Ya arabası yenidir, ya da karısı!"
çok doğru

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-05-2007   #4
mate

Alıntı:
puslu tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
"Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz: Ya arabası yenidir, ya da karısı!"
çok doğru

Kesinlikle katılıyorum ablacım bencede çok doğru
:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-05-2007   #5
Şengül Şirin

Her iki arkadaşıma canı gönülden katılıyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com