![]() |
Pilavlı Tavuk Yahnisi (4 kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Pilavlı Tavuk Yahnisi (4 kişilik)Malzemeler: 3 Tavuk Göğsü 100 gr Mantar 2 Soğan 1 Çorba Kaşığı Un 1 Kahve Fincanı Margarın 3 Çay Bardağı Tavuk Suyu 1 Çay Bardağı Krema 3-4 Dal Maydanoz Bir Tutam Kekik Tuz, Karabiber PİLAV İÇİN: 1 Su Bardağı Pirinç 2 Çorba Kaşığı Margarin 1 Su Bardağı Tavuk Suyu HAZIRLANIŞI : Tavuk göğüs etini 1 santimlik şeritler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Tavuk etlerini una bulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuk suyunu ayrı bir kaba alıp orta ateşte 10 dakika kaynatın ![]() ![]() ![]() Pilavı bildiğiniz klasik yöntemle pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Pilavlı Tavuk Yahnisi (4 kişilik) |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() Cevap : Pilavlı Tavuk Yahnisi (4 kişilik)hımmm oldukca ilginc bişeye benziyo çünkü tavugun pişiriliş şekli baya değişik :))) denicem mutlaka teşekkürler canım paylaşım için:) |
![]() |
![]() |
|