11-02-2007
|
|
gulhan
|
Seni Sevmek Senin Gibi Yalanmış
herşey Anlamını Yitirdi Sayende Tek Bir Kelime Bile çıkmamalıydı Dudaklarından  Gecenin En Koyu Vaktinde Yüreğimi Yakıp, Cevabı Olmayan Binlerce Sorunun Derinliğine Atmamalıydın Beni  Hakkın Yoktu  Varlığına Alışmaktan Korkarken, Yokluğunun Dayanılmaz Sancısını Yaşatmamalıydın Bana  Sustum  Içimde Deli Bir özlem, Anlatılması Imkansız Bir Aşkla Seni Konuşuyordum Oysa  Her Kelimem De Sen Vardın, Aldığım Nefes Olmuştun  "değmezmiş" Diyemedim  Lanet Olsun Seni Bu Yürekten Silemedim  Başkalarının Bu Aşka Burnunu Sokması Değil Bendeki Seni Bitiriren Seni Severken De Başkalarını Umursamamıştım Nitekim  Sendeki Beni Nasıl Bitirecekler  Sen Sebepsin Bu Bitişe  Sen Sebepsin Bendeki Senin Gidişine  Artık Adını Anmak Istemiyorum  Bir Dua Gibi Dilimden Düşürmediğim O Adını  Sen Sevdimi Haketmeyensin  Sen Değer Vermeyen, Kıymet Bilmeyensin  Tek Bir Güne Lanet Ediyorum  Kalbime Seni Sevmesi Için Izin Verdiğim O Güne  Gülüşlerimi Benden çalan Tek Kimliksin Sen  Al Senin Olsun  Nasıl Da Büyütmüşüm Seni Gözümde  Nasıl Da Yanıltmışsın Beni  Oysa Ne çok Sevmiştim Seni  Izin Verseydin Eğer, Hüznün Karanlığından, Geçmişin Pişmanlığından çekip Alırdım Seni  Sussaydın Eğer, Sesimin Duyulmadığı Yer Kalmazdı  Yüreğim Anlatırdı Seni Bana  Anlardım Bunu  Haykıracak çok şey Varken Susmanı Istedim  Olmadı Sen Konuştukca Acıdı Yüreğim  Kelimeler Bir Bir Dökülürken, Dudaklarında, şaşkınlığıma Sadece Gece şahit Oldu  Oysa Anlamalıydın O An Nelerden Vazgeçebileceğimi  Sen Konuştun  Aşkın Küçüldü Gözümde  Bütün Kelimeler Anlamını Yitirdi Sayende
|
|
|