Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevmek, yalanmış

Seni Sevmek Senin Gibi Yalanmış

Eski 11-02-2007   #1
gulhan

Seni Sevmek Senin Gibi Yalanmış

herşey Anlamını Yitirdi Sayende Tek Bir Kelime Bile çıkmamalıydı Dudaklarından Gecenin En Koyu Vaktinde Yüreğimi Yakıp, Cevabı Olmayan Binlerce Sorunun Derinliğine Atmamalıydın Beni Hakkın Yoktu Varlığına Alışmaktan Korkarken, Yokluğunun Dayanılmaz Sancısını Yaşatmamalıydın Bana Sustum Içimde Deli Bir özlem, Anlatılması Imkansız Bir Aşkla Seni Konuşuyordum Oysa Her Kelimem De Sen Vardın, Aldığım Nefes Olmuştun "değmezmiş" Diyemedim Lanet Olsun Seni Bu Yürekten Silemedim Başkalarının Bu Aşka Burnunu Sokması Değil Bendeki Seni Bitiriren Seni Severken De Başkalarını Umursamamıştım Nitekim Sendeki Beni Nasıl Bitirecekler Sen Sebepsin Bu Bitişe Sen Sebepsin Bendeki Senin Gidişine Artık Adını Anmak Istemiyorum Bir Dua Gibi Dilimden Düşürmediğim O Adını Sen Sevdimi Haketmeyensin Sen Değer Vermeyen, Kıymet Bilmeyensin Tek Bir Güne Lanet Ediyorum Kalbime Seni Sevmesi Için Izin Verdiğim O Güne Gülüşlerimi Benden çalan Tek Kimliksin Sen Al Senin Olsun Nasıl Da Büyütmüşüm Seni Gözümde Nasıl Da Yanıltmışsın Beni Oysa Ne çok Sevmiştim Seni Izin Verseydin Eğer, Hüznün Karanlığından, Geçmişin Pişmanlığından çekip Alırdım Seni Sussaydın Eğer, Sesimin Duyulmadığı Yer Kalmazdı Yüreğim Anlatırdı Seni Bana Anlardım Bunu Haykıracak çok şey Varken Susmanı Istedim Olmadı Sen Konuştukca Acıdı Yüreğim Kelimeler Bir Bir Dökülürken, Dudaklarında, şaşkınlığıma Sadece Gece şahit Oldu Oysa Anlamalıydın O An Nelerden Vazgeçebileceğimi Sen Konuştun Aşkın Küçüldü Gözümde Bütün Kelimeler Anlamını Yitirdi Sayende

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Seni Sevmek Senin Gibi Yalanmış

Eski 11-02-2007   #2
Gözyaşı

çok güzelmiş beğendim eline sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2007   #3
TEMUR38

gerçekten süper olmuş kanlı paylaşim için sağol
:43:43BLACKROSE <3
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com