![]() |
Karı-Koca Dialogları(Süper) |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Karı-Koca Dialogları(Süper)Karı-Koca Dialogları ADAM - Çorabim nerede? KADIN - Bilmiyorum, hiç aramadi ![]() ADAM - Kusura bakma sevgilim, ben çiplak ayakla hiçbir espriye gülemiyorum ![]() KADIN - O zaman çorabini giy, zira ben espri yapmaya devam edecegim ![]() ADAM - Bulabilsem giyecegim ![]() KADIN - O halde çorabini bulunca haber ver ![]() ADAM - Son kez soruyorum çorabim nerede? KADIN - Hayatim çorabini rehin almisim gibi davranma ![]() ![]() ADAM - Ama ben degisik bir yanit alma umudumu umutsuzca sürdürüyorum ![]() KADIN - Çoraplarini birbirine sokup top yaptiktan sonra evin en ücra kösesine atmaktan vazgeçsen daha iyi degil mi? ADAM - Lütfen su çorap brifingine bir son verebilir misin? KADIN - Bu telasinin sebebi nedir acaba? ADAM - Geç kaldim ![]() KADIN - Nereye? ADAM - Gitmem gereken yere ![]() KADIN - Neresi orasi? ADAM - Bilmiyorum ![]() KADIN - Bilmedigin bir yere nasil gideceksin? ADAM - Tarif üzerine ![]() KADIN - Gürbüz? ADAM - Efendim? KADIN - Ne oluyor? ADAM - Yok bir sey, çorapsizim ve geç kaldim, hepsi bu ![]() KADIN - Kiminle bulusacaksin? ADAM - Bilmiyorum ![]() KADIN - Bilmedigin bir yerde tanimadigin birisiyle bulusmaya gidiyorsun? ![]() ![]() ![]() ADAM - Evet ![]() ![]() ![]() KADIN - Gürbüzcügüm sinirlenmeye baslamamin senin için bir sakincasi varmi? ADAM - Hayir yok, zaten ben de sinirliyim ![]() KADIN - Nereye gidiyorsun be ADAM?! ADAM- Bir okurumla bulusacagim ![]() ![]() KADIN - Okurunla ha? Bir tahminde bulunmak istiyorum izninle, bu bir KADIN degil mi? ADAM - Bilmiyorum ![]() KADIN - Bir seyi de bil be ADAM!? ADAM - Bana ikinci kez "be ADAM" dedin ![]() KADIN - O zaman sen de biraz daha açiklayici konusmaya basla istersen ![]() ADAM - Nurten ![]() KADIN - Adi Nurten ama sen KADIN olup olmadigini bilmiyorsun? ADAM - Canim sadece isimden bunu anlayamazsin ki ![]() ![]() KADIN - Ve erkekti öyle mi? ADAM - Hayir kadindi ama bir sürü erkek adasinin oldugundan söz etmisti ![]() ![]() ![]() KADIN - Gürbüz sabrimin sinirini merak ediyorsan hemen seni aydinlatayim, tam oradayiz ![]() ADAM - Henüz tanismadik, tanismaya gidiyorum iste ![]() KADIN - Iyi de tanisma istegini bir sekilde belli etmis olmali degil mi? Yoksa sen hiç bilmedigin birinin seninle tanismak istedigini nereden bileceksin? ADAM - Bu kiz ya da erkek, her neyse, bana sürekli mail gönderiyordu ve hep tanisma istegini dile getiriyordu, sonunda ben de tamam bulusalim dedim ![]() ![]() ![]() KADIN - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ADAM - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN - Bir kafede ha? ADAM - Evet ![]() KADIN - Hos bir kahve kokusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ADAM - Çok güzel anlattin, bir tek sey disinda, çorapsiz bir yazarla bir okurun sohbeti ![]() KADIN - Aksam da bir bara gidersiniz herhalde ![]() ADAM - Saçmalama ![]() KADIN - Ne var bunda canim? Daha Nurten'in KADIN olup olmadigi bile belli degil ![]() ADAM - ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN - Canim bu kadar siki giyinmene gerek yok zaten ![]() ![]() ADAM - Nasil yani? KADIN - Nurten kadinsa yani! ADAM - Biraz abartmiyor musun? KADIN - Sevgilim eger uygun bir yer bulamazsan buraya getir, ben anneme giderim ne olacak? ADAM - Karicigim ben bir yazarim ve bir okurum benimle sahsen tanismak için yogun bir çaba harcadi ![]() KADIN - Tabii canim tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ADAM - Hani çoraplar? Aaa ![]() ![]() ![]() KADIN - Özür dilerim hayatim ![]() ![]() ![]() ![]() ADAM - Dur be KADIN! KADIN - Güle güle ahlaksiz ve çorapsiz yazar!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
psy.psy
|
![]() entel de olsan yazar da olsan kıskançlık her yerde karşına çıkar :)) paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|