![]() |
Diyaloglar |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() DiyaloglarDiyaloglar Alıştıra alıştıra; - Sedat abi baban elmeş ![]() ![]() - Ne? - Baban elmüş - Ne diyon be? - Baban ölmüş - Manyak mısın oğlum, doğru düzgün söylesene - Alıştıra Alıştıra söyleyim dedim ![]() ![]() - s ![]() ![]() - Alıştın mı? ![]() ![]() ![]() Bayan profesör, solunum olayını sormak amacıyla, sigarasından bir nefes çekip öğrencisinin yüzüne üfledi: - Söyle bakalım, bu nedir? - Terbiyesizliktir efendim ![]() ![]() ![]() Yaşlı bir öğretmen, Fen Bilgisi dersinde kasları anlatıyordu ![]() - Şimdi ben boks yapsam hangi kaslar çalışır? Çocuk sakin sakin cevap verdi : - İzleyenlerin gülme kasları öğretmenim! Hemsire Doktora, "Ne zaman tansiyonuna bakmak için egilsem hastanin nabzi hizlaniyor, tansiyonu yükseliyor ![]() "Bu sagliklilik belirtisi Hemsire Hanim ![]() ![]() Derste hoca sorar: _ çocuklarım Allah'a günahlarımızı affettirmek için ne yapmalyz? uzun bir sessizlikten sonra çocuklardan biri: _ ne mi yapmalyız? ilk önce günah işlemeliyiz Kadin apandisitten ameliyat olmak üzeredir ![]() - Doktor bey, ameliyattan sonra herkes benim yara izimi görecek mi? diye sorunca Doktor hemen ciddi takir tavinarak, - Size bagli efendim ![]() şöför çarptığı yayayı teselli eder: - şansınız varmış, size çarptığım yer tam doktorun muayenehanesinin karşısı ![]() - Yerdeki inleyerek cevaplar: - o doktor benim ![]() |
![]() |
![]() |
|