![]() |
İnanılmaz Gaf'lar |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() İnanılmaz Gaf'larSunucu: Hilal Hanım takip mesafesi nedir? Hilal Cebeci: Takip mesafesi, mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 kilometre olmalıdır ![]() Sunucu: Ama Hilal Hanım, bu durumda İstanbul-Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir ![]() -------------------- Deniz Akkaya: “Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir!” -------------------- Emrah: “Mozart dinlemiyorum ama Türkiye’ye gelirse konserine mutlaka giderim ![]() -------------------- Brıtney Spears: “Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum ![]() ![]() ![]() -------------------- Süleyman Demirel: “Ege bir Yunan gölü deeldir, Ege bir Türk gölü de deeldir ![]() ![]() -------------------- Reha Muhtar:“Bütün bunları nasıl yaptın ha? Cevap ver!” Telefondaki kişi:“Bakın efendim izah edeyim ![]() ![]() ![]() Reha Muhtar:“Sus,konuşma!Hâlâ utanmadan izah ediyorsun!Cevap versene ![]() ![]() -------------------- Metin Uca:“Akdeniz’de yaşayan saldırgan bir köpekbalığı türü, ‘C’ harfi?” Yarışmacı: “Caws! ![]() ![]() -------------------- Seren Serengil: Telefonla bağlanan seyirciye soruyor: “Sevgilin nereli?” Karşıdaki ses: “Kars” Seren Serengil: “Doğu tarafı oluyor değil mi? -------------------- Şenay Akay: “Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar ![]() -------------------- Hülya Avşar:“Teniste en iyi hareketlerden biri,topu fileyi yalayarak atmaktır ![]() ![]() -------------------- TRT 3 Spikeri: “Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall ![]() ![]() ![]() -------------------- Erman Toroğlu:Bakirelik yalnız bayanda mı olur?Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem!” -------------------- Türkiye-Brezilya Maçında:“Alpay arka ayağını burktu!” -------------------- Gazeteci Sorusu: “Türkan Hanım, gözlerinizi bağışlamayı düşünür müsünüz?” Türkan Şoray:“Bugün mü?” -------------------- Cüneyt Arkın:“İstanbul’un 5’te yarısını gezdim ![]() -------------------- Asena:“Elimde olmayaraktan silim sürtmüş olabilir ![]() -------------------- Ebru Gündeş:“Sade sadelikten gelir ![]() -------------------- Öykü Serter:“Evet,tüm bölgelerimizden puanları aldık ![]() ![]() -------------------- Gülben Ergen:Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım ![]() ![]() -------------------- Doğuş:“Müzikte tek eksiğim opera ![]() -------------------- En Büyük Yarışma Bu Yarışma Adlı programda Neco:Ne iş yapıyorsunuz?” Yarışmacı:“Su an işsizim Neco Bey ![]() ![]() ![]() Neco: “Harika ![]() ![]() ![]() -------------------- Asena:“***** olabilirim ama ***** asla!” -------------------- Sinem Güven: “Ben meme kanserine şahsen karşıyım ![]() -------------------- A Takımı programında alt yazı:İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltere’den arıyor ![]() -------------------- İzzet Yıldızhan:“Fransızlar amma kültürlü,ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor ![]() -------------------- Nihat Doğan:“Atatürk ne demiş: Yurtta sulh barışta sulh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İnanılmaz Gaf'lar |
![]() |
![]() |
#2 |
m_r_b
|
![]() Cevap : İnanılmaz Gaf'lar“Ege bir Yunan gölü deeldir, Ege bir Türk gölü de deeldir ![]() ![]() süper ya teşekkürler eline sağlık :sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:
|