![]() |
Boşluk.. |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Boşluk..Yine tıkanıp kaLdm bu boşLukta
sessiz çığLıkLar içinde adeta Herkes bağırıp çağırsa da Hiçbirşey değiL umrumda NoktaLardan doğruLar yarattım hep Şimdi ise; NoktaLara dönmeye çaLışıyorum tek tek ÇözebiLir miydin bni?? ya da ben çözüLebiLir miydimki??? Hayat çözecekti ya hani farkında oLmadan kördüğüm yapmış bizi ![]() ![]() DenkLem oLmuşuz (n+1) biLinmeyenLi ![]() ![]() ![]() Yine sessizliğin kıyameti kopuyor içimde, Yine zavaLLı bir beden kurtarıcısını bekLercesine ![]() ![]() Acı çekiyorum işte, yok oLup qderken biLe HuzurLuyum asLında sonuma yakLaştım diye ![]() ![]() bu beden bu kaLbi istemiyor sanki herşeyin sorumLusu oymuş qbi sebepsizce Bu Limandan qdiyorum, rotam sensizLiğe ![]() ![]() ![]() Ne duyquLar var içimde dışarı çıkaramadığım ![]() ![]() oysaki çıkartmak için ne çok çabaLadığım Fakat bir türLü başaramadığım, Boşuna savaştığım ![]() ![]() ![]() ![]() pesimistt
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Boşluk.. |
![]() |
![]() |
#2 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Boşluk..ellerine yazmanı sağlayan duygularına sağlık tek kelimeyle mükemmel saol paylaştığın için süper ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Boşluk..bn tşk ederm :)) zamanını ayırıp okuduun için ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ogzhn
|
![]() Cevap : Boşluk..kardes cok guzel bı sıır bu bana bırısı hatırlattı:sm_smile::sm_smile::sm_smile: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() Cevap : Boşluk..Ellerine sağlık canım kardeşim gayet güzel olmuş Devamını bekleriz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
angelesdream
|
![]() Cevap : Boşluk..kalemine sağlık canım benim ![]() ![]() ![]() teşekkürler bizlerle paylaştığın için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bukettt
|
![]() Cevap : Boşluk..kanki süpersin yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |